European Seller Solutions

European Seller Solutions

European Seller Solutions is ontstaan uit de samenwerking tussen Kennispunt en Amazonsellers, met als doel ondernemers succesvol te maken en te ondersteunen in de wereld van e-commerce. Zoals je misschien al weet komt er veel kijken bij het verkopen op online platformen zoals Amazon, bol.com of Zalando. Wij zijn hier om jullie te helpen met de administratie, compliancy en account optimalisatie. Zo zetten we alles op alles om jou zorgeloos te laten verkopen in binnen- en buitenland. En dat alles onder één dak.

Hoe we dat doen?

Jouw financieel adviseur staat altijd klaar om vragen te beantwoorden omtrent de btw en in- of uitvoerrechten. In alle Europese landen kunnen btw nummers aangevraagd worden en verzorgen we de aangiften. Tegelijkertijd fungeren wij als contactpersoon met alle belastingdiensten in Europa. Door gebruik te maken van geavanceerde software werken we steeds efficiënter en zorgen we ervoor dat je compleet ontzorgd wordt op het gebied van btw.

Bij het verkopen op online platformen in het buitenland zoals Amazon, krijg je te maken met milieuwetgeving gericht op productverpakkingen. Wij zorgen ervoor dat jij compliant bent in de landen waar je verkoopt, helpen met noodzakelijke registraties en doen de aangifte over de productverpakkingen. In landen waar veel ondernemers verkopen, zoals in Duitsland, regelen wij een collectief zodat jij minder hoeft te betalen.

Tot slot, last but not least, zorgen wij voor een toename in het aantal verkopen op Amazon. Samen bepalen we jouw verkoopdoelstelling op Amazon, schrijven we de perfecte listing, ontwerpen we Branded Content, staan we in contact met Amazon Seller Support en zorgen we ervoor dat je advertising accuraat en doeltreffend is. 

Onze diensten kunnen afzonderlijk of in geheel afgenomen worden. Weten wat passend is voor uw situatie? We ontvangen u graag bij onze stand of u kunt vrijblijvend contact opnemen via dit adres: www.eursellers.com.