Employes

Employes

Je salaris en HR zaken, simpel geregeld
Met Employes kun je op een makkelijke en moderne manier je Salaris- en HR administratie regelen. Bespaar tijd en krijg meer overzicht. 

Onze missie
Wij willen je als ondernemer in staat te stellen om zélf je HR & salarisverwerking te doen op een eenvoudige en transparante manier. Dit doen we met ons gebruiksvriendelijke systeem. 

Employes is opgericht door Rob Kroezen (founder) en Marius van den Oever (technical co-founder). Ons team van 18 bevlogen en betrokken professionals staan dagelijks voor jou klaar om het verlonen zo soepel mogelijk te laten lopen.

Onze oplossingen
Salarisadministratie
Alle belangrijke functies voor een goede salarisadministratie. Van het automatisch berekenen van de standaard loonheffingen tot het toepassen extra toeslagen en vergoedingen.

HR
Employes biedt je de volledige mogelijkheid om je personeelsadministratie te voeren. Ook als je HR-manager bent bij een groter bedrijf.

Verlof & verzuim
Met Employes kun je eenvoudig verlof en verzuim bijhouden. Het wordt daarna automatisch verwerkt in de salarisadministratie. Daardoor hoef je niet met verschillende systemen te werken.

Declaraties
Betrek werknemers bij je salarisadministratie en geef ze inzicht in loonstroken en gewerkte uren.

De voordelen van Employes

Hou zelf de controle
Gemakkelijk loonstroken aanmaken, wijzigingen doorvoeren, verlof bijhouden en automatisch arbeidscontracten opstellen, zonder boekhouder als tussenpersoon.

 Krijg meer inzicht
Beheer het werknemersdossier op één centrale plek en gebruik het voor salaris-, HR- en verlofadministratie. Je kunt ook een koppeling maken met je boekhoudpakket.

Uitstekende support
Heb je vragen over de salarisverwerking? Wij ondersteunen je snel via online chat, telefoon of e-mail. Voor ons is het belangrijk dat jij optimaal met Employes kunt werken.

Ga naar onze website voor meer info of probeer direct gratis.