Eltrino B.V.

Eltrino B.V.

Wij zijn Eltrino - aanbieder van e-commerceoplossingen met volledige service. 
Het Eltrino-team bestaat uit A-spelers met een diepgaande expertise in tal van technologieën, tools en benaderingen. Onder ons vindt u ervaren ouderlingen en jonge onderzoekende geesten. Backend- en frontend-ontwikkelaars hebben kennis van Magento, PHP, Zend Framework, Symfony, Node.js, SASS/LESS, enz. 

We bedienen B2B- en B2C-winkels op Magento en Shopify, integreren OroCRM, ontwikkelen nuttige uitbreidingen voor Magento, Shopify en OroCRM. We hebben 8 jaar succesvolle ervaring in ontwikkeling, een breed scala van lopende eCommerce-projecten voor Fortune 500-klanten uit de VS en andere klanten in Duitsland, Nederland, Italië en Frankrijk.

Als outsourcingbureau:

  • diensten voor webontwikkeling bieden,
  • B2B- en B2C-winkels op Magento en Shopify onderhouden en ondersteunen,
  • webwinkels integreren met CRM- en ERP-systemen,
  • nuttige uitbreidingen ontwikkelen voor Magento en Shopify.

Ook hebben we onze eigen helpdesk-software DiamanteDesk, WatchDogs voor beveiligingsbewaking en educatieve cursussen voor Eltrino Academy, Magento-ontwikkelaars, gelanceerd.


We bouwen stabiele online winkels en langdurige partnerships met onze klanten. We huren topontwikkelaars in om het bureau te zijn waarop e-commercebedrijven kunnen vertrouwen.

  • Meer dan 300.000 uur besteed aan Magento-ontwikkeling,
  • Fortune 500-klanten,
  • 16 Magento gecertificeerde ontwikkelaars aan boord,
  • Hoofdkantoor in Kiev, Oekraïne en aanwezigheid in Nederland en de VS.


Ons team bestaat uit enkele van de eerste medewerkers van Magento/Varien die vanaf het begin deelnamen aan de ontwikkeling van het platform. De meeste van onze mensen zijn Magento Certified Developers, Magento Certified Developer Plus, Magento Certified Frontend Developers, en zelfs één Zend Certified Engineer.

We weten wat betrouwbaarheid betekent, sommige van onze klanten blijven 8 jaar bij ons.

Laten we e-commerce samen rocken!