EffectConnect

EffectConnect

Meer winst op marketplaces met het EffectConnect marketplace integratie platform, team en netwerk.

In 10 jaar tijd is EffectConnect als platform uitgegroeid van een marketplace connector naar een e-commerce integratie platform. Het platform stelt je in staat om op een slimme manier te integreren met alle "local hero marketplaces" in Europa en zorgt daarbij voor robuuste automatisering. Belangrijker nog, dat doen we met slimme functionaliteiten die ervoor zorgen dat je winstgevender kunt groeien op die platformen!

Want succesvol zijn op marketplaces gaat om veel meer dan alleen het hebben van een connectie om voorraad bij te werken. Naast een robuuste koppeling vind je bij ons o.a. deze functionaliteiten die je helpen om winstgevend te groeien:
 

 • Dynamic pricing:
  Het koopblok behalen en houden is belangrijk, maar het is nog belangrijker om dit te doen zonder verlies te draaien. Dynamic pricing helpt je om winstgevend het koopblok te winnen. 
   
 • ABC analyses:
  Je segmenteert producten op basis van bijdrage aan omzet en winst. Dit helpt je om de gezondheid van je catalogus in kaart te brengen. Ook krijg je zo de beweging van je producten in beeld, zodat je kunt zien of een product beter of slechter presteert. Het laat je zien of je wellicht kapitaal vast hebt zitten in matige producten en helpt je om keuzes te maken om afscheid te nemen van bepaalde producten.
   
 • Jarenlange expertise binnen ons team: 
  Ons team van ervaringsdeskundigen werkt al sinds 2012 met marketplaces. Niet alleen met de integraties, maar we hebben ook in jouw schoenen gestaan! Onze consultants zijn zelf verantwoordelijk geweest voor de marketplace operatie bij e-commerce organisaties en hebben in die rol met EffectConnect gewerkt. Zij kunnen als geen ander winstgevende groeikansen voor jou identificeren en je helpen deze te benutten met behulp van onze software.
   
 • Een betrouwbaar netwerk:
  Ons team richt zich op het optimaal inrichten van een winstgevende marketplace automatiserings setup. Daarnaast hebben wij een betrouwbaar netwerk van bewezen softwareoplossingen en dienstverleners die jou kunnen helpen bij specialistische vraagstukken zoals Sponsored Products, AI-inkoopalgoritmes en meer.
   

Meer weten?

Bezoek dan onze stand: je vindt ons aan het grote cateringplein (stand nr. 267). 
 

Of neem alvast contact met ons op!

Presentatie(s) gegeven door EffectConnect