Ecomwise

Ecomwise

Wij helpen groothandels, fabrikanten en merken met krachtige B2B en D2C e-commerce oplossingen.
 

Wij vinden dat het hoogste tijd is voor online succes! Dit betekent dat we bedrijven willen helpen om zo goed mogelijk gebruik te maken van de mogelijkheden van e-commerce.


We zitten in Utrecht en bedienen klanten over het hele land. Vanaf 2013 zijn we gespecialiseerd in e-commerce oplossingen voor de zakelijke markt.

We helpen groothandels en fabrikanten met het ontwikkelen en onderhouden van B2B webshops en/of B2C en D2C kanalen. We zoeken altijd naar de meest krachtige oplossing voor de specifieke markt waarin onze klant zich bevindt en sluiten daar de e-commerce oplossingen op aan.

De basis ligt hierbij bij bewezen e-commerce oplossingen zoals Magento, Shopware, Akeneo en Ergonode.

Wil je meer weten over onze e-commerce oplossingen voor de zakelijke markt? Neem dan contact met ons op of bekijk onze klantcases op www.ecomwise.com

Ronde Tafel sessie: 'Verder groeien met e-commerce, laat je niet tegenhouden door IT!'

Samen met onze ERP partner SucceedIT organiseren wij een Ronde Tafel sessie:

Wanneer: Woensdag 23 januari van 13.15 uur tot 14.00 uur. 
Waar: Hal 9

Als e-commerce ondernemer ligt je focus vaak op je webshop. Je zorgt dat mensen jouw webshop vinden en hier natuurlijk bestellen. Maar hoe zorg je dat jouw webshop de juiste content en producten bevat en wat gebeurt er zodra je klant iets heeft gekocht? Hoe zorg je dat orders tijdig geleverd worden, een bestelling de juiste opvolging krijgt en dit allemaal zo min mogelijk tijd kost?

Dit is waar procesautomatisering in beeld komt!