Dynalogic Benelux BV

Dynalogic Benelux BV

Dynalogic: More than Delivery!

Als full service bezorgspecialist en verlengstuk van succesvolle bedrijven vergroot Dynalogic de waarde van het bestelde product. Dynalogic bezorgt, verzorgt en ontzorgt door waardeproducten op het door de klant gewenste moment en locatie te bezorgen. We pakken de bestelling uit, monteren en installeren hem vakkundig. Vanzelfsprekend nemen we de verpakking en het oude product mee. Wij noemen dit more than delivery: bezorging afgestemd op de wensen van uw klant. Daar wordt iederéén blij van!

Dynalogic is meer dan een bezorgdienst. Vanaf het moment dat een bestelling bij ons binnenkomt, staat uw klant op ons netvlies. We houden de klant op de hoogte zodat hij precies weet wanneer hij zijn bestelling kan verwachten. Onze bezorgspecialisten zijn ervaren in het vervoeren van kostbare en kwetsbare producten. Ze zijn 100% met zorg voor uw klant onderweg. Een geruststellend feit voor u en de klant. Wij voelen ons medeverantwoordelijk en zien het als onze bijdrage aan de door u beloofde service, kwaliteit en beleving van het product.

Dynalogic 1

Van iedere klant een fan

Bij Dynalogic hebben we een belangrijk doel: van iedere klant een fan maken. Vanzelfsprekend geldt dit voor u als opdrachtgever, maar zeker ook voor uw klanten.

Hoe dan ook en overal binnen Dynalogic staat de klant centraal. We ademen klantgerichtheid. We investeren voortdurend in de kwaliteit van onze dienstverlening, initiatieven die de klantentevredenheid verbeteren en natuurlijk de zorg voor producten, diensten en oplossingen die naadloos inspelen op de verwachtingen van onze klanten. Het is onze ambitie om onze klanten voortdurend toegevoegde waarde te bieden. Met onze diensten zijn onze klanten in staat nog betere service te verlenen. We evalueren de perceptie en ervaring van onze klanten doorlopend. Hierdoor begrijpen we de klantenbindings-mechanismen beter en kunnen we effectieve verbeteringen bepalen. Via enquêtes meten we de klanttevredenheid van zowel onze opdrachtgevers als onze eindklanten. We meten de ervaring met onze dienstverlening, onze communicatie en onze mensen. Eén van de belangrijkste onderdelen van onze metingen is de NPS (Net Promoter Score). NPS peilt bij de eindklant in welke mate hij/zij een bedrijf, product of dienst aan anderen zou aanbevelen. NPS meet klantloyaliteit en kijkt alleen naar écht tevreden klanten.

Anytime

Bezorging op dezelfde dag of avond voor de beste klanttevredenheid. Met Anytime bezorging ontzorgen wij, op verzoek van de afzender, de consument die nog dezelfde dag of avond, in tijdvakken van 1, 2, 3 en 4 uur de bestelling wenst te ontvangen. Bezorging op afspraak, zeven dagen per week en continu communicatie over het exacte afspraakmoment, daar staan we voor.

Anywhere

Bezorging door de gehele Benelux op elk gewenste plaats in huis. Met Anywhere bezorging bezorgt Dynalogic producten waar het de klant uitkomt, op iedere gewenste locatie in de Benelux. Ook bezorgt Dynalogic op elke gewenste plaats in huis tot en met de vierde verdieping in een appartementencomplex.

Anysize

Bezorging van elk formaat. Small, medium, large en zelfs 2XL. Met Anysize bezorging bezorgen wij elk formaat bij uw klanten. Of de producten nu klein of groot zijn, ze worden met de grootste zorg behandeld en afgeleverd. Het bestelde product te groot voor één bezorger? Dan bezorgen wij het product met twee bezorgers!

Montage

Vakkundige montage van het bezorgde product. Volledige ontzorging door het bezorgen van producten in combinatie met een montageservice. Dit betekent dat de consument niet meer zelf met de montage aan de slag hoeft met het in elkaar zetten van meubels en bedden. Dynalogic bezorgt en monteert de aankoop vakkundig.

Duurzame verwerking

Geen achterblijvende verpakkingsmaterialen is ook onderdeel van onze ontzorging. Bij een full service bezorging hoort ook de duurzame verwerking van verpakkingsmaterialen. Niets is zo vervelend als na ontvangst van het product achter te blijven met dozen en piepschuim. Om die reden neemt Dynalogic desgewenst alle verpakkingsmaterialen mee retour en zorgt voor een duurzame verwerking.

Wilt u weten wat Dynalogic voor u kan doen? Bezoek ons op onze stand! Stand nummer 185.

Neem contact met ons op. https://www.dynalogic.eu/