Dutchwebdesign

Dutchwebdesign

Op zoek naar een partner in de dynamische wereld van e-commerce? Met meer dan 15 jaar aan ervaring in de branche en team aan specialisten, zijn wij toegespitst op het creëren van gedegen Magento 2 platforms, afgestemd op jouw doelen en bedrijfsprocessen. 


Of je nu een gloednieuwe webshop wilt lanceren of een bestaande wilt doorontwikkelen, wij hebben als full service agency de kennis en ervaring om je van a tot z te begeleiden. Wij zijn sterk in onze op maat gemaakte oplossingen en modules die naadloos worden geïntegreerd op jouw platform, waarmee efficiëntie voorop staat. Ons 'DWD ecosysteem' is opgebouwd met belangrijke koppelingen en systemen zoals Kerridge Wholesale, AFAS, Exact en SAP alles om jouw online business procesmatig goed en conversie gericht neer te zetten. 

Naast dat wij een goede technische partner zijn, kun je ook terecht bij ons online marketing team. Online zichtbaarheid en digitale groei zijn op verschillende manieren te behalen. Afgestemd op jouw online doelstellingen, denken wij graag mee in een gepaste oplossing.
  
Onze diensten bestaan uit:

  • Ontwikkelen van op maat gemaakte Magento 2 webshops
  • Integratie met Magento 2 voor o.a. ERP/PIM-systemen
  • Diverse Online Marketing diensten (SEO, SEA, Social Media, Conversie Optimalisatie, CRO)
  • UX-design
  • Overnames en Audits

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Neem een kijkje bij onze cases en ontdek hoe wij andere bedrijven puntsgewijs helpen naar hun digitale groei!