DoubleSmart

DoubleSmart

Wij zijn DoubleSmart, aangenaam! Een online marketingbureau in hartje Gouda gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatiezoekmachine adverteren, social media marketing en conversie optimalisatie

Wil je #1 worden voor jouw doelgroep en structurele groei realiseren met een betrouwbare stroom aan klanten? Kom dan langs bij stand nr. 34! Wij zijn jouw complete online marketingteam met een holistische online marketing aanpak voor meetbaar meer groei. Tegelijkertijd richten de individuele specialisten zich op één discipline, waardoor we op hoog niveau kunnen meedenken. Daarmee helpen we al vele klanten – van lokaal tot internationaal – met het meeste halen uit hun online marketing.

Persoonlijk betrokken zijn is voor ons de basis voor een goede relatie met de klant. Dit laten we onder andere terugkomen in dat we altijd goudeerlijk zijn. We staan met beide benen op de grond. Dankzij onze kennis en expertise op het gebied van SEO, SEA en social media geloven we in wat we doen, we doen het goed of we doen het niet. Met onze bottom-up benadering halen we het maximale uit een marketingbudget en zorgen we ervoor dat een bedrijf in de gehele funnel aanwezig is.

We overtuigen je graag van onze meerwaarde! We houden wel van een beetje uitdaging, dat houdt ons scherp.

Kom op 29 en 30 maart naar stand 34 en bekijk hoe wij hier invulling aan geven!

Presentatie(s) gegeven door DoubleSmart