Deployteq

Deployteq

 

Deployteq is als een LEGO-set voor marketing automation: de enige beperking is je eigen creativiteit.”

Dirk de Man – Tech Lead, DenkProducties

We stellen marketeers in staat om volledig hyper-gepersonaliseerde omnichannel campagnes te bouwen en in te zetten, met het  vertrouwen dat elk bericht aankomt bij hun klanten. 💙

Deployteq is het krachtigste en meest betrouwbare marketing automation platform, ontwikkeld voor marketeers om het bouwen in inzetten van complexe omnichannel campagnes eenvoudig te maken.

Deployteq integreert naadloos in jouw techlandschap en wordt ondersteund door first-class services, data en analytics.

Met behulp van de drag-and-drop functionaliteit, realtime segmentaties en de mogelijkheid om te integreren met elke beveiligde databron bouw je volledig omnichannel klantervaringen over elk kanaal via dit single customer view marketing automation platform.

 • Integreer eenvoudig met jouw techlandschap

  Haal alles uit je integraties en optimaliseer je interacties via één platform. Bespaar op onnodige investeringen.
   
 • Verhoog je engagement met geautomatiseerde campagnes

  Zorg dat je klanten het juiste bericht op het juiste moment ontvangen door het inzetten van geautomatiseerde campagnes, als je je marketing wil transformeren.
   
 • Verbeter je resultaten

  Dashboards op maat en belangrijke inzichten zorgen ervoor dat je campagnes samen met jouw bedrijf veranderen en verbeteren.
   
 • Promotionele & transactionele berichten
  Boost je groei en loyaliteit. Wees zeker van veilige en snelle verzendingen van gepersonaliseerde promotionele en transactionele berichten vanuit één tool: Deployteq.

Bezoek onze stand 144 en spreek met onze experts of kom in contact met een van onze partners Bureau Strak, Clever Strategy of Netprofiler.

Wil je eerder kennismaken? Neem dan contact met ons op!

hallo@deployteq.com | +31 (0)30 698 80 80