CM.com

CM.com

CM.com is een communicatie en betaalplatform.

De mobiele telefoon is het eerste communicatiemiddel dat mensen pakken om met elkaar te communiceren. Met datzelfde gemak willen mensen zaken kunnen doen met bedrijven. Succesvolle bedrijven zorgen dat consumenten via die mobiele telefoon met hen in contact komen. In contact blijven. Dat is waar CM.com dag en nacht aan werkt.

CM.com is een cloud-based platform voor alle next-gen payments- en communicatiekanalen, waaronder WhatsApp, SMS, FB Messenger, Voice, E-mail, Chat-apps en meer.
Ook alle betaaloplossingen inclusief Mastercard, Visa en lokale betaalmethodes waarmee jóuw klant vertrouwd is zoals als Ideal en Paypal, integreren we vanaf ons platform.

Bedrijven kunnen gebruik maken van het CM.com platform voor real-time communicatie met klanten. Succesvolle bedrijven integreren deze communicatiekanalen in hun bedrijfsprocessen. Onze betrouwbare en innovatieve technologieën zijn eenvoudig te implementeren en zorgen voor een voorsprong op je concurrenten.

Dagelijks verbindt ons team tienduizenden bedrijven met miljoenen consumenten via hun mobiele telefoon. Vanaf ons innovatieve platform zorgt CM.com er achter de schermen voor dat bedrijven via deze miljoenen berichten, telefoongesprekken en betalingen onderdeel zijn van het leven van mensen.

Take your next step in conversational commerce!
Ontdek het platform op CM.com – Be part of it

Business partner TW