Clonable

Clonable

Snel en eenvoudig je site of webshop uitbreiden naar het buitenland? Zonder onderhoud en mét vertaling? Clonable maakt live op de beurs in 5 minuten een demo van uw website of webshop. U zult versteld staan!

Met Clonable kunt u eenvoudig een website klonen naar een buitenlands domein, waarbij unieke content behouden blijft voor Google. Als u een hotel heeft, of bijvoorbeeld in het bestuur zit van een regionale VVV, dan wilt u wellicht Engels- of Duitstalige bezoekers ook van dienst zijn. Of wanneer u bijvoorbeeld een goedlopende webshop in de recreatiebranche heeft, wilt u waarschijnlijk ook proberen uw producten op de Franse of Duitse markt te verkopen. Alleen scoort een .nl website niet op Google.fr of Google.de. In plaats van het bouwen van een geheel nieuwe website en het over moeten zetten van alle content, deze eventueel te laten vertalen, en het bijhouden van twee sites, heeft u met Clonable binnen 5 minuten een buitenlandse site. Omdat het een live kopie is, worden wijzigingen op de originele site automatisch doorgevoerd (en vertaald) op de gekloonde site.

Wat zijn de mogelijkheden?

Door het tonen van identieke content, echter specifiek gericht op een buitenlandse markt vergroot Clonable het bereik van uw website. De content wordt door Google gezien als (non-duplicate) content. Een website klonen via Clonable heeft een aantal grote voordelen.

* Automatisch vertaalde website. Veel betere kwaliteit dan Google Translate
* Geen gedoe met het bijhouden van de buitenlandse content, nieuwe content wordt automatisch gekloond én vertaald.
* Geen extra onderhoud en geen hosting.
* Zoekmachine optimalisatie is beter. In meer landen en talen bent u vindbaar met uw product of dienst.
* Eén dashboard/ backend voor 2 of meer sites
* Conversie | Uw buitenlandse klant voelt zich beter thuis in zijn eigen omgeving.
* Adwords | U kunt adverteren met een unieke site.