ClickValue

ClickValue

ClickValue (onderdeel LevelUpGroup) is het toonaangevende CRO-bureau van Nederland. Wij helpen bedrijven met het optimaliseren en innoveren van hun (mobiele) websites en apps via A/B testen en andere vormen van onderzoek.

Als grootste CRO-bureau van Nederland begeleiden we zonder problemen zo’n 1000 A/B testen per jaar. Met onze 30 consultants helpen we onze klanten met onderzoek, design, development, validatie, programma management en opleiding van medewerkers. Dat doen we al sinds 2008 en met grote tevredenheid van onze klanten (7 eerste plaatsen in de Emerce 100).

Maar onze werkzaamheden reiken verder dan alleen het doen van A/B testen. 

Wij laten je groeien door je te ondersteunen bij het nemen van betere beslissingen op basis van de ervaringen van je klanten. Maar daarnaast ondersteunen we onze klanten bij het neerzetten van een juiste organisatie (People, Process en Platform) waardoor die beslissingen nog sneller en efficienter genomen kunnen worden.

Afhankelijk van de fase waar een bedrijf zit bieden wij passende oplossing

Advies en uitvoerende werkzaamheden

  • Wij onderzoeken wat er aan de hand is op je website (via verschillende vormen van onderzoek)
  • Wij ontwerpen een nieuwe page, journey, pagina onderdeel (UX-Design)
  • Desnoods maken we met jou samen een geheel nieuwe website. Onze 9 developers en 3 designers in dienst, draaien hun hand daar niet voor om.
  • We begeleiden en maken, A/B testen, User Testen en andere vormen van validatie om te begrijpen wat klanten drijft (development en valiidatie onderzoeken en experimenten)

Organisatie advies en opleiding:

  • Maar we kunnen je ook helpen aan de juiste platformen om meer en sneller inzicht te krijgen in klantgedrag (monitoring tools, research tools, test tools)
  • We kunnen je helpen bij de organisatie, implementatie en het enthousiasmeren van je digitale werkzaamheden (het neerzetten van processen met behulp van onze Projectmanagers of productowners, of huur een team van onze digitale specialisten in die helpen bij het embedden van een data gedreven methode binnen je bedrijf )
  • We leiden je collega’s ook op want uiteindelijk wil je je werkzaamheden volldig zelfstandig oppakken

 

Wij werken onder andere voor: 
Heineken, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Action, Specsavers, Holland&Barrett, Santander, Efteling, Polaroid, New York Pizza, Concertgebouw, Bambook, Bugaboo, Alpine, Nooteboom textiles