Cardan Technobility

Cardan Technobility

Cardan Technobility gelooft in een inclusieve wereld waarin iedereen zelfstandig mee kan doen. Daarom doen wij er alles aan om samen dat doel te bereiken. Door lange termijn relaties op te bouwen op basis van wederzijds commitment, gedeelde motivatie en zichtbare vooruitgang.

We blijven toegankelijk voor alle vragen van iedereen en houden contact persoonlijk omdat wij weten dat we zo organisaties ├ęcht helpen. Als expertise- en opleidingscentrum voor Digitale Toegankelijkheid zorgen wij er samen met jou voor dat we toekomstige organisaties inspireren en motiveren.

Wij helpen bedrijven en overheden om hun digitale dienstverlening via websites en apps voor iedereen (!) toegankelijk te maken. Zo worden organisaties intern en extern inclusief en kunnen wij iedereen verbinden.

Daarnaast verzorgen wij via onze ICT en Media Academy ICT opleidingstrajecten, voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen binnen de ICT en Digitale Toegankelijkheid. Cardan Technobility is bevoegd om websites op de internationale (WCAG 2.1) en Europese (EN 301 549) toegankelijkheidsrichtlijnen te inspecteren voor het Waarmerk drempelvrij.nl Cardan Technobility is een onderdeel van de Cardan Groep.

Cardan is een landelijke speler op het gebied van arbeidsmobiliteit. Door het vergroten van de inzetbaarheid en mobiliteit van medewerkers, haal je het beste uit mensen en organisaties. Wij hebben de kennis, ervaring en tools in huis om tot de juiste inzichten te komen en ervoor te zorgen dat iedereen op de juiste plek terecht komt, op welk niveau in een organisatie dan ook. Inclusie is daar een belangrijk onderdeel van.

Cardan Technobility (Inclusie, Digitale Inclusie en Digitale Toegankelijkheid).