Bureau Strak

Bureau Strak

Bureau Strak, jullie partner voor het realiseren van online rendement

Wij zijn echte digital natives, we ademen internet, sturen op resultaat en bruisen van creativiteit. Bij ons geen poeha en valse beloften. Duidelijke taal waar je wat aan hebt. Een pragmatische aanpak waar iedereen blij van wordt. Bedenken, beloven en doen. 

We snappen wat de klant wil, waar ze naar op zoek is, maar bovenal hoe je haar moet bereiken. We vermarkten jouw product, dienst of organisatie met precisie. We combineren de voordelen van grote en kleine bureau’s, zoals het hebben van specialisten binnen verschillende online marketing disciplines, maar wel met één aanspreekpunt, persoonlijke contact, eerlijke uurtarieven en korte lijnen. Dit maakt dat we excelleren in onze dienstverlening; persoonlijk, betrokken en met als doel om te gaan voor de hoogste kwaliteit.


Om jouw groeidoel te realiseren, pakken we ieder vraagstuk op met een multidisciplinaire team. We werken vanuit de disciplines: Strategie, Data & CRO, Automation, Paid advertising, SEO en Content & Design. Vanuit data en de ideale klantreis optimaliseren de specialisten van Bureau Strak jouw traffic en conversie.

Meer weten? Bezoek dan www.bureaustrak.nl
 

Ontmoet ons!
We ontmoeten jullie graag op 29 en 30 maart. Je kunt ons vinden op de stand van Deployteq (nr. 144) waar wij jullie bijpraten over o.a. marketing automation.