Budbee

Budbee

De meest innovatieve bezorgservice
Budbee is een tech-bedrijf dat aan een moderne last-mile service bouwt voor webwinkels. Opgericht in Zweden, en inmiddels ruim 3 jaar actief in Nederland, bieden we een exceptionele avondbezorging met real-time tracking en exacte tijdsindicatie, en hebben we een groot netwerk aan pakketkluizen. Zo heeft de consument altijd volledige controle over waar, wanneer en hoe een pakket bezorgd wordt. 

Daarnaast bouwen we met Budbee Digital aan de meest gemakkelijke manier voor klanten om online te shoppen. Vanuit de Budbee app kunnen consumenten eenvoudig kiezen om bij onze klanten te shoppen en uiteraard de ultieme, duurzame last-mile ervaring te krijgen.

Inmiddels bereiken we meer dan 35 miljoen mensen in Nederland, België, Zweden, Denemarken en Finland met onze diensten.

Haal meer uit je webshop
Budbee begrijpt dat de customer journey niet eindigt bij de checkout. Als tech-bedrijf zijn we snel en flexibel. Ons development team kan direct reageren op de feedback van je klanten en denkt altijd mee om je customer journey te verbeteren. Als bezorgpartner zorgen we voor dat ook het ontvangen van de aankoop bijdraagt aan de klanttevredenheid. 

Sinds 2017 hebben we al meer dan 35 miljoen pakketten bezorgd met een consumentenbeoordeling van gemiddeld 4,8 en 98% succesvolle bezorgingen bij de eerste poging. Bij onze merchants is gebleken dat customer service verzoeken dalen, conversie stijgt, AOV stijgt en heraankopen toenemen!

Wil je hier gebruik van maken? Meld je dan hier aan!

Waar, wanneer én hoe jouw klant het wil
Probleemloze thuisbezorging, op de voorwaarden van de consument. Dat is waar het om draait. Budbee bezorgt wanneer de consument écht thuis is - in de avonduren. Daarbij is onze service geheel te personaliseren. Jouw klant kiest precies wanneer we komen, hoe we hun bestelling bezorgen, en kan hun bezorging in real-time volgen op een kaart. Ook houden we iedereen met handige updates per SMS op de hoogte van hun bezorging. Zo bezorgt Budbee niet alleen pakketjes, maar ook meer tijd voor wat er écht toe doet: het leven.

Duurzame bezorging, bezorging voor de toekomst
Budbee investeert in duurzaamheid - zo hebben we meerdere initiatieven, waaronder de eerste energie zelfvoorzienende terminal, elektrische voertuigen en bezorgfietsen. Onze CO2-uitstoot is vanaf onze allereerste Budbee-bezorging gecompenseerd en we zorgen ervoor dat geen enkele auto onnodige kilometers aflegt door onze routes zo optimaal mogelijk te maken met ons algoritme, wat de kern van ons bedrijf vormt.

Meer weten?
Kom vooral langs bij onze stand (258) en/of bezoek onze website.

Lees hier meer over hoe Budbee volledig duurzaam bezorgt

Lees hier over ons op Emerce

Lees hier meer over de snelle groei van onze innovatieve pakketkluizen

Meld hier je bedrijf aan voor meer informatie