bpost

bpost

Toonaangevend in post en e-commercelogistiek naar België.

bpost : Voor alles een oplossing

Of het nu om kleine of zeer grote pakjes gaat, die overdag, ‘s avonds of in het weekend moeten geleverd worden, met of zonder verzekering, punt-tot-punt, zelfs gekoeld of inclusief installatie… wij hebben voor alles een antwoord klaar. We laten niemand in de kou staan en bieden advies en oplossingen aan zowel grote bedrijven, KMO’s én particulieren.

Klant aan het stuur

Wij willen van elke levering een onmiddellijk succes maken. Onze grootste troef daarbij is dat we in België elke dag aan elke deur passeren. Maar we bieden de klant ook de kans om het stuur zelf in handen te nemen. Door ons via de My bpost app zijn leveringsvoorkeur te vertellen, beslist de klant zelf hoe hij zijn pakje ontvangt. Dat kan bij de buren zijn, op een veilige plaats aan zijn woning of in een afhaalpunt. Op die manier gaan verwachting en efficiëntie hand in hand.

Dichtste pakjesnetwerk in België

Uiteraard leveren onze medewerkers pakjes aan huis, standaard de werkdag nadat we het ontvingen. Maar we beschikken ook over het meest uitgebreide netwerk in België voor het afhalen en versturen van pakjes, dankzij een combinatie van verschillende kanalen zoals postkantoren, postpunten, pakjespunten en pakjesautomaten waar de klant 24 uur per dag terecht kan. We zijn met andere woorden overal en altijd dichtbij.

Business partner TW