Blog Brains

Blog Brains

Blog Brains is dé schakel tussen jouw webwinkel en honderden bloggers en influencers!

Met meer dan 1600 gescreende, actieve bloggers en influencers in 1 netwerk zijn wij in staat om in korte tijd veel kwalitatieve bloggers voor jouw merk, product of promotie te vinden!

Zelf op zoek gaan en individuele samenwerkingen aangaan kost veel tijd en moeite. Je moet bloggers individueel contacteren, afspraken maken, de opdracht uitleggen etc. Als het werk opgeleverd is moet je alles controleren om te zien of het juist en conform afspraak is uitgevoerd. Moet je helemaal niet doen! Schakel Blog Brains in! Wij matchen de juiste bloggers aan jouw (maatwerk)opdracht, communiceren met de bloggers én controleren alle blogartikelen voordat het online geplaatst wordt.

Blog Brains is geen geautomatiseerde marktplaats, maar helpt de beste, meest relevante bloggers voor jou te kiezen en we nemen al het werk voor je uit handen!

Blog Brains levert hogere posities in de zoekmachine op omdat we SEO based werken (linkbuilding). Omdat je werkt met echte bloggers is er ruimte voor maatwerk, speciale wensen, producten reviewen dus ontvang je ook exposure, traffic en conversie.

Het concept werkt met 28 relevante categorieën, vaste prijzen en we maken kosteloze analyses teneinde het maximale uit je budget te halen.  

Meer weten? Bezoek stand B09 op de Webwinkel Vakdagen. We lichten het Blog Brains concept graag persoonlijk toe! See u?