Alona Marketing

Alona Marketing

Alona Marketing is de hybride marketingafdeling die jouw organisatie naar een next level tilt. Sinds 2015 maximaliseren we de online groei van bedrijven vanaf 1 miljoen euro omzet. Ook jou gaan we helpen het volledige potentieel uit je bedrijf en je campagnes te halen. We flikken dit alles samen met ons team van online marketing idioten, gespecialiseerd in SEA, SEO, social media en website development. En met onze growth managers; strategisch (sparring)partners in crime die over de schuttingen van onze specialisten kijken, en jouw belangen voorop stellen.

We staan bekend om onze duidelijke communicatie en prikken moeiteloos door de poeha heen. Korte lijntjes vinden we fijn; geen eindeloos heen en weer gepingpong, maar snel schakelen en gáán met die banaan. Bij alles wat we doen, dromen we van lange termijn partnership. Zie het als een huwelijk waarin we samen blijven investeren. Onder andere door het gesprek met elkaar warm te houden, maar ook dankzij jouw input die onze chemie versterkt.

Om jouw online groeiambities waar te maken, komen we met een ijzersterk plan op de proppen. We zetten de schouders eronder om dit te vertalen naar een succesverhaal. Precies dát is namelijk waar we ons bed voor uit komen, elke dag weer. Is jouw organisatie er klaar voor?