All Smiles Fulfilment & Pakketdienst

All Smiles Fulfilment & Pakketdienst

Bij All Smiles faciliteren wij sinds 2014 vele webshop bestellingen met een persoonlijke touch.

Webshop E- Fulfilment
Onze nette opslag is op basis van fulfilment op ambachtelijke wijze. Wij pakken orders handmatig in zodat we geen lucht verplaatsen, en gebruiken stevige verpakkingen. Daarnaast zijn verregaande personalisatie mogelijkheden mogelijk. Aangezien wij geen duur robotleger hebben of inpak machines hoeven wij deze kosten ook niet door te berekenen aan de klant.

Speciale mogelijkheden voor Bol.com verkopers
Wij zijn niet afhankelijk zoals vele andere fulfilment partijen aan een select aantal vervoerders. Bij ons is het ook mogelijk om te versturen via Verzenden via Bol.com zegels, en ons enkel een vooraf bepaald inpak tarief betaald.

Pakketservice
Wij bezorgen pakketten persoonlijk binnen de grenzen van de eilanden Goeree en Voorne. Dit zijn ook de locaties waar wij pakketten bij andere webshops ophalen. Wij hebben de mogelijkheid om rolcontainers te ruilen zodat pakketten zo min mogelijk door een bus heen bewegen en minder kans op schade aan artikelen is.

Klantenservice
Wij kunnen eventueel ook de klantenservice van de webshop doen, de meeste vragen gaan meestal waar iemand zijn pakket is. Wij kunnen omdat we direct in de T&T kunnen kijken de klant het allerbeste en direct helpen. Dit zorgt voor een betere klantervaring voor de webshop zodat er een hogere algemene beoordeling is.  

Persoonlijke samenwerking
Bij All Smiles ben je verzekerd van een persoonlijke samenwerking en het delen van kennis over het verkopen van artikelen online. Wij helpen onze klanten groeien door meer verkopen van hun artikelen. 

Wil jij ook meer omzet en winst behalen door onze gedegen voordelige vervoersopties?

Neem vandaag nog contact op met All Smiles Fulfilment
E-mail: b2b@allsmiles.store
Whatsapp: 0181-201011
Telefoon: 0181-201011