Active Ants BV

Standnr: 53

Active Ants BV

Active Ants vervult alle e-commerce fulfilment diensten voor webwinkels. Wij slaan goederen op, verpakken ze en regelen de verzending. Maar we gaan verder. Met unieke fulfilment oplossingen maken we onze klanten, de webwinkels, succesvoller.

Voor wie?
Inmiddels verzorgt Active Ants voor meer dan 100 webwinkels de complete fulfilment. Webwinkels zoals ledlampendirect.nl, girav.nl, dilleenkamille.nl en pipstudio.com hebben al hun voorraad, orderpick en verzending toevertrouwt aan Active Ants.

Ook webshopontwikkeling en betalingsafhandeling
Active Ants is uniek doordat het een oplossing aan kan bieden van Webshop + Fulfilment + Betalingsafhandeling + klantenservice. Dit geïntegreerd systeem wordt gebruikt door ongeveer 20 van de 100 webwinkel klanten van Active Ants. De basissoftware voor de webshops die Active Ants gebruikt is Magento. Active Ants heeft zelf Magento developers in dienst en ontwikkelt ook handige logistieke plugins en koppelingen voor al haar klanten.

Wanneer klanten een eigen webshop hebben ontwikkeld dan kunnen zij via webservices koppelen aan het fulfilment systeem van Active Ants. Voorraad, prijzen, bestellingen en trace informatie gaan dan real-time heen en weer. Voor Magento, Lightspeed, Woocommerce en Shopify webshops heeft Active Ants een plug & play connector klaarliggen. Koppelen met Active Ants is dan ook kinderspel.


Active Ants is mooi centraal gevestigd in Nieuwegein.  

Business partner TW