Channable

Channable

Channable biedt dé online marketing tool voor online retailers en marketeers om op eenvoudige wijze datafeeds te optimaliseren. Het werkt heel simpel: je laadt de productinformatie in middels een datafeed, plug-in of API en vervolgens optimaliseer je deze data per kanaal met behulp van regels zodat deze datafeed voldoet aan jouw wensen en de specificaties van het gewenste platform.

Er is echter meer! Zo is het ook mogelijk om jouw Google Analytics in Channable te koppelen zodat je kan sturen op performance, kan je de orders vanuit marktplaatsen (bijv. Bol.com, Beslist.nl, Amazon en eBay) automatisch inschieten in jouw webshopplatform (Lightspeed, WooCommerce en Magento) en bieden we een speciale AdWords feature aan. In deze feature kan je enerzijds dynamische tekst advertenties en campagnes creëren en anderzijds kan je de adgroups en negatieve zoekwoorden voor shopping campagnes dynamisch inrichten. 

Al deze functionaliteiten zijn beschikbaar in een gebruiksvriendelijke interface. Dit, samen met de gratis technische support, maakt Channable de alles-in-één oplossing voor webshops en online marketeers.

Presentation(s) given by Channable