Webwinkel Vakdagen 2022

26 & 27 januari, Jaarbeurs Utrecht

Exposeren op de Webwinkel Vakdagen?

Ben jij e-commerce leverancier en op zoek naar meer leads, brand awareness of een groter netwerk? Vraag de brochure aan en bepaal of deelname aan de Webwinkel Vakdagen iets voor jou is.

 

Na het invullen van het formulier ontvangt u een digitale brochure en neemt een van onze experts contact met u op voor een maatwerkoplossing.

Corona-proof Webwinkel Vakdagen Summer Edition 2021

7 & 8 juli 2021 | Jaarbeurs Utrecht 

Digital commerce heeft zich tijdens de pandemie als essentieel bewezen voor íedere organisatie; digitale plannen en ambities zijn in een stroomversnelling zijn geraakt. Daarom willen wij er nu, meer dan ooit, zijn om organisaties te ondersteunen om hun digitale ambities waar te maken. Door kennis, kunde en contacten te bieden waar direct van geprofiteerd kan worden. Dat doen we op 7 & 8 juli 2021 eenmalig in een aangepaste opzet. Veilig en geheel volgens RIVM-richtlijnen. Maar ook, zoals je gewend bent, effectief, actueel en relevant. Dat is de Webwinkel Vakdagen Summer Edition.

Meer over de Summer Edition

Dit waren de Webwinkel Vakdagen 2020

Webwinkel Vakdagen 2022

Jaarbeurs, Utrecht

Als expert op het gebied van e-commerce kan je tijdens de Webwinkel Vakdagen jouw kennis verrijken met nieuwe inzichten. Er staan 280 e-commerceleveranciers en meer dan 250 sprekers klaar om jou te inspireren en adviseren. Wissel 2 dagen lang ervaring uit met duizenden professionals uit jouw vakgebied.

Locatie & Openingstijden

Wijnand Jongen
Wijnand Jongen
Thuiswinkel.org

 

"Sinds de eerste editie in 2007 zijn de Webwinkel Vakdagen uitgegroeid tot dé ontmoetingsplaats waar vraag en aanbod in de thuiswinkelbranche elkaar ontmoet. Ook dit jaar tref je er opnieuw een indrukwekkend overzicht van onze dynamische branche."