Martijn Kleij van DHL aan het woord over zijn ervaringen op de WWV

WWV Summer Edition | 7 & 8 juli 2021 | Veilig back to live

Fysiek in Jaarbeurs Utrecht, maar veilig & conform RIVM-richtlijnen

De corona-pandemie heeft verregaande gevolgen gehad voor alle sectoren. Iedereen heeft de impact gevoeld: digital commerce bewees zich als essentieel voor iedere organisatie. Retailers, dienstverleners en producenten die direct aan consumenten verkopen, versnelden de digitale transformatie van hun organisatie. Nu, meer dan ooit, willen wij er zijn om organisaties te ondersteunen om hun digitale ambities waar te maken. Door kennis, kunde en contacten te bieden waar direct van geprofiteerd kan worden. Dat doen we op woensdag 7 & donderdag 8 juli 2021 eenmalig in een aangepaste opzet.

Het recept is onveranderd: beursvloer én lezingenprogramma

De Webwinkel Vakdagen kenmerken zich door de unieke combinatie van beursvloer en hoogwaardig lezingenprogramma. Dat is tijdens de WWV Summer Edition niet anders. Naast talloze aanwezige exposanten op het gebied van e-commerce, worden de laatste trends en interessante casestudies gedeeld in maar liefst acht lezingenzalen. Net zoals altijd bieden de Webwinkel Vakdagen dus een compleet overzicht van oplossingen die je nodig hebt voor (blijvend) online succes. Uiteraard wel op een veilige manier en volgens de richtlijnen van het RIVM.

Veilig de beurs op, toegangstesten niet nodig

De beurs is zo opgezet dat de anderhalve meter afstand en alle overige coronamaatregelen van het RIVM kunnen worden nageleefd. Hierdoor zijn toegangstesten en mondkapjes voor deze beurs niet nodig: bezoekers kunnen de WWV Summer Edition bezoeken zónder zich vooraf te laten testen of een vaccinatiebewijs te tonen. Niets houdt je dus tegen om op een veilige manier op zoek te gaan naar de kennis, inspiratie en partners die jij nodig hebt voor digitale groei!

Meer over de Summer Edition

Bezoek de beurs gratis voor online succes!

Wil jij meer rendement halen uit jouw online activiteiten? Op de Webwinkel Vakdagen vind jij de kennis, partners en technologieën die jij nodig hebt voor digitale groei. Bezoek de Webwinkel Vakdagen Summer Edition gratis en geheel coronaproof op 7 & 8 juli 2021! Schrijf je in en verzeker jezelf van een ticket!

Vanwege de COVID-19 maatregelen zijn wij gebonden aan een maximum aantal bezoekers per dag. Wacht dus niet te lang met inschrijven.

Gratis tickets

De WWV Summer Edition komt er aan!

Kunnen wij je helpen?

Heb je vragen over het bezoeken van de Webwinkel Vakdagen? Birgit staat voor je klaar!

Birgit Bosmans
Office Manager
birgit@ogz.nl
040 - 280 84 09

Heb je vragen over het bezoeken van de Webwinkel Vakdagen? Birgit staat voor je klaar!