Beurs overzicht

WWV Connect voor exposanten

Webwinkel Vakdagen Connect is een gratis tool waarmee jij nog makkelijker contact legt met de aanwezigen op de WWV. Het platform maakt gebruik van een algoritme om aan jou interessante connecties voor te stellen om meer relevante leads te genereren. Activeer dus direct je account en begin nu al met het genereren van leads!

Activeer je account

Wat levert WWV Connect jou op?

Netwerk uitbreiden

Gepersonaliseerde aanbevelingen

Ben jij er klaar voor om effectief te netwerken? Een waardevol netwerk kan van grote betekenis zijn voor jou, waarbij ‘slimme aanbevelingen’ binnen WWV Connect the key zijn. Het algoritme is gebaseerd op de door jou ingevulde gegevens zoals het profiel en de producten/diensten van jouw bedrijf, en de wensen van bezoekers. 

In de navigatiebalk vind je onder Aanbevolen voor jou voorgestelde connecties die perfect aansluiten bij jouw profiel en bedrijf. De bezoekers die specifiek op zoek zijn naar jou en graag in contact willen komen, vind je bij de Mijn geïnteresseerden lijst .

Er zijn een aantal opties om een connectie te maken:

  • Toon interesse: Yes, je hebt nu een connectie.
  • Chat: Ga direct het gesprek aan met de geïnteresseerde.
  • Meeting aanvragen: Plan een meeting in voor op het event. 
  • Skip: Geen interesse, klik dan op Skip.
Meer zichtbaarheid

Vergroot jouw zichtbaarheid in de app om meer relevante leads te genereren. Hoe doe je dat? Allereerst is het van belang dat jouw eigen profiel en het bedrijfsprofiel volledig is ingevuld. Zorg er ook voor dat jouw collega's het account activeren en invullen. Maak daarnaast producten en/of diensten aan die meer inzicht geven in jouw bedrijf. 

Mijn aanbevelingen WWV Connect

 

 

 

Contact leggen

Begint jouw netwerk binnen WWV Connect te groeien en zitten er interessante connecties tussen? Met alle professionals waarmee jij een connectie vormt, kan je al voor het event contact leggen. Of dit nou bezoekers, lezers, exposanten of bedrijven zijn. Het voordeel hiervan is dat je al voor het event de small talk via de chat kan voeren en direct weet of het een potentiële klant is. Kom erachter wie interessant is voor jouw bedrijf en overtuig ze van jullie meerwaarde.

Alle gemaakte connecties binnen WWV Connect staan bij Mijn connecties. Wil je een gesprek aangaan met een connectie, ga dan naar Chat en schrijf een persoonlijk bericht.

Tip: Het is slim om via WWV Connect al contact op te nemen met potentiële bezoekers en vooraf een plan te maken hoe je dit omzet naar kwalitatieve leads tijdens het event.

Start een chat en/of vraag een meeting aan

Chat wwv connect

Beschikbaarheid beheren

Via WWV Connect is het mogelijk om jouw beschikbaarheid als standpersoneel voor 29 en 30 juni in te voeren om meetings met connecties in te plannen. Op de desktopversie vind je bij Mijn team de functie Beschikbaarheid beheren. Hier kan je aangeven welke uren jij beschikbaar bent. Zo kan een geïnteresseerde eenvoudig een vergadering met jou inplannen en mocht je zelf met iemand een meeting willen plannen, dan hoef je niet in jouw persoonlijke agenda erbij te houden. 

Tip: Vergeet niet om je beschikbaarheid te updaten voordat je vergaderingen gaat inplannen.

Beschikbaarheid wwv connect

Plan meetings in

Jij als exposant wil natuurlijk alles uit de beurs halen en jouw tijd optimaal indelen. Hier helpt WWV Connect je weer bij. Uiteindelijk wil je leads genereren. Als je een connectie hebt, kun je een persoonlijk bericht sturen of meteen een meeting inplannen om de mogelijkheden te bespreken op de beurs. Daarnaast kan je ook meetingaanvragen ontvangen van mensen die graag met jou contact willen leggen. Accepteer de aanvraag en je meeting staat!

Als een meeting beter bij een van jouw collega’s past, dan kan je deze ook bij een van je teamleden inplannen. In totaal mag je 25 meetingaanvragen uitsturen.

Nadat je een aantal meetings hebt gepland kan je deze eenvoudig terug vinden bij Mijn planning. Zo kan je in één oogopslag zien hoe jouw planning er op 29 en 30 juni uitziet.

Tip: Het invullen van de beschikbaarheid maakt het mogelijk om eenvoudiger een meeting te plannen. Het wordt dus aangeraden om jouw beschikbaarheid bij te houden.

Mijn agenda wwv connect

Mijn team

Als exposant heb je binnen WWV Connect de functie Mijn team waarin alle teamactiviteiten worden verzameld. Dit kan je enkel inzien als je de webversie gebruikt. Het teamlid met de admin functie kan alle andere teamleden toevoegen aan MIjn team, echter is een teamlid uitnodigen niet mogelijk. Ieder persoon dient eerst als standpersoneel te worden aangemeld waarna ze de activeringsmail krijgen voor WWV Connect.  

Inbound leads

Het liefst wil je snel in beeld hebben wie er interesse heeft in jouw bedrijf. Bij Inbound leads worden alle gegevens verzameld over jouw bedrijf. Hier vind je personen die interesse hebben getoond, een connectie hebben gemaakt of interactie hebben met jouw teamleden en/of jouw bedrijf. Zo zie je in één oogopslag wie je het beste kan benaderen om meer informatie te geven over jouw organisatie. Een belangrijke functie waarmee jij meer relevante leads om zet in sale. Op het moment dat het bedrijfsprofiel compleet is en er producten en/of diensten zijn aangemaakt, genereer je 3x zo veel leads.

Contacten, chats en meetings

Alle contacten, chats en meetings van jouw bedrijf op 1 plek. Bezoekers kunnen berichten sturen naar jouw bedrijfspagina en hier heb je als standpersoneel gezamenlijk inzicht in. Je bekijkt hier ook alle meetings die zijn ingepland door het standpersoneel en er is altijd de optie om een meeting te verplaatsen, mensen toe te voegen of een nieuwe meeting te plannen. Hou hierdoor eenvoudig het overzicht en zorg ervoor dat je de leads samen om zet naar echte sale.