De Webwinkel Vakdagen

WWV Connect voor bezoekers

Met ruim 250 exposanten kunnen we wel stellen dat Webwinkel Vakdagen het grootste e-commerce event van Nederland is. Op deze beurs vind je inspirerende sprekers en relevante thema’s, van Payment tot Webdevelopment en -design, en van Customer Care/Reviews tot Marketplaces/Platforms.

Als bezoeker wil jij alles uit het event halen. Maar hoe zorg je ervoor dat je de juiste mensen spreekt, antwoord krijgt op jouw vraagstuk en je tijd efficiënt indeelt? Met andere woorden:

Hoe haal ik meer uit mijn bezoek aan Webwinkel Vakdagen?

Wij hebben met jou mee gedacht en daarom kan je deze editie weer gebruik maken van Webwinkel Vakdagen Connect. Een gratis app om jou dé ultieme beursbeleving te bieden. Exposanten, sprekers, organisaties en jij als bezoeker maken gebruik van de app. Je kan al vóór het event in contact komen met belangrijke aanbieders die aansluiten bij jouw behoeftes en interesses. Zo bouw je een netwerk op, leg je contact met exposanten en kan je alvast een meeting plannen. Daarnaast fungeert de app ook als eventguide waarin je het programma en alle sprekers kan vinden. 'Do we need to say more?'

Meld je gratis aan voor de Webwinkel Vakdagen en je ontvangt, naast de bevestigingsmail, een activeringsmail om gebruik te maken van WWV Connect. 

Stel jouw programma samen

Heb je al gezien hoeveel interessante sprekers er aanwezig zijn tijdens het event? In de app kan je eenvoudig het volledige programma bekijken. Van iedere sessie vind je de spreker, de organisatie, de lezingenzaal en het onderwerp. Ben je geïnteresseerd in een van de sessies, dan maak je jouw persoonlijke programma aan door deze sessies toe te voegen.

Tip: Als je een sessie hebt toegevoegd aan je agenda dan is dit nog geen garantie op een plek in de sprekerszaal, dus vergeet niet om op tijd te komen.

Alle exposanten op een rij

In WWV Connect vind je overzichtelijk een lijst met alle exposanten. Om de exposanten te vinden die voor jou van belang zijn, kan je de filterfunctie gebruiken. Per exposant vind je belangrijke bedrijfsinformatie met de bijbehorende vertegenwoordiger(s). Bekijk de lijst in de app bij Exposanten. 

Netwerk uitbreiden

Ben je op zoek naar een bedrijf dat dé oplossing biedt voor jouw vraagstuk of wil je graag je netwerk verbreden? Kom al voor het event in contact met de exposanten en oriënteer welke bedrijven perfect bij jou aansluiten. 

Geïnteresseerd in jou!

Professionals kunnen ook interesse tonen in jouw profiel. Zij zijn jouw profiel tegen gekomen bij hun aanbevelingen of zijn specifiek op zoek gegaan met als doel een connectie te vormen. Deze mensen vind je terug bij de Mijn connecties

Leg contact

Loop jij vast met een issue of ben je benieuwd hoe vakgenoten te werk gaan? Dan maakt WWV Connect het mogelijk om alvast contact te leggen met exposanten, sprekers of andere aanwezigen. Welk bedrijf sluit het beste bij jou aan en kan jou de juiste informatie geven? Een chatgesprek vereenvoudigt het oriënteren en een meeting aanvraag biedt de mogelijkheid om je tijd op de beurs efficiënt in te delen. Hierdoor kan je tijdens het event alle tijd besteden aan het werven van de juiste informatie en inspiratie om jouw doel te bereiken. Een goede voorbereiding is het halve werk, zeggen ze wel eens.

Mijn persoonlijke programma

De geplande afspraken met professionals en/of sprekers en de ingeplande sprekerssessies zijn overzichtelijk terug te vinden bij Persoonlijk programma. Kom je er achter dat je een meeting liever wilt verschuiven, dan kan je dit ook eenvoudig in de app aanpassen. 

 

Tijdens het event

Alle informatie op één plek. Gebruik WWV Connect als handige eventguide. Houd jouw persoonlijke agenda bij de hand en zorg zo dat je niks mist. Ben je op zoek naar een specifieke exposant, dan kun je het standnummer via de app eenvoudig vinden. 

WWV Connect koppelt de juiste mensen aan elkaar en biedt alle gebruikers de kans om gemakkelijk met elkaar in contact te komen. Het geeft je zo een extra gelegenheid om elkaar goed te leren kennen.