Whitepapers

 

De meest voorkomende fouten in de checkout en hoe je ze voorkomt

Uit onderzoek blijkt dat 94% van de top 800 e-commercewebsites in Europa minimaal drie basisfouten maakt in de checkout. Hierdoor wordt het afrekenen voor klanten onnodig lastig, waardoor omzetverlies op de loer ligt. Dit rapport behandelt de meest voorkomende fouten in het afrekenproces, hoe je ze voorkomt en hoe Stripe kan helpen.

Download rapport

 

Verbeter je checkout met deze checklist

 

Internationale SEO

Whitepaper internationale SEO

Een goede vindbaarheid via zoekmachines is essentieel voor iedere onderneming. Ben je ook over de grens actief of van plan om internationale markten aan te boren? Dan levert dit vaak extra complexiteit op. Want de kwaliteit van SEO-vriendelijke websiteteksten moet ook voor vertaalde teksten onverminderd hoog zijn, want alleen dán vinden jouw klanten jou. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw teksten zoekmachineproof zijn?

Download whitepaper

Machinevertalingen

Whitepaper machinevertaling

Om snel de landsgrenzen over te kunnen steken, moet de grote hoeveelheid teksten snel vertaald zijn. Een stap naar de internationale markt is al duur genoeg, dus het liefst moeten de vertalingen binnen het beschikbare budget passen. Hoe doet u dat? Dankzij slimme technologieën is een digitale vertaalmachine een geschikte oplossing. In dit whitepaper beschrijven we de mogelijkheden.

Download whitepaper

Meertalige copywriting

Whitepaper meertalige copywriting

Als u over de grens zakendoet, moet ook uw anderstalige copy pakkend en vlot geschreven zijn. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om uw bestaande content te laten vertalen. Dit is een goede optie als de inhoud en de stijl van de teksten die u in andere talen wilt aanbieden hetzelfde zijn. Wilt u echter unieke content, dan kunt u de teksten beter direct in de doeltaal laten schrijven. Zo zorgt u ervoor dat de inhoud uniek is.

Download whitepaper

The platform economy

Whitepaper platformeconomie

Online winkelen is de toekomst. Als het gaat om innovatie, zijn we gewend om naar het Westen te kijken, maar de koplopers op het gebied van platformeconomie en e-commerce liggen in Azië.

Wat kunnen we van hen leren?

Download whitepaper

Mobile first

Whitepaper mobile first

Consumenten brengen 180 minuten per dag door op hun smartphone. Van deze 180 minuten brengen ze gemiddeld 170 minuten door in apps. De grootste groei binnen apps in 2017 is te zien in de categorie Winkelen (+ 54% in vergelijking met 2016). Dit biedt kansen voor e-commerce en online ondernemers.

Download whitepaper

Logisitiek uitbesteden

Whitepaper logistiek uitbesteden

Terwijl het prima was om een ​​paar jaar geleden vijf dagen op een pakket te wachten, verwachten klanten nu te kunnen bepalen wanneer hun bestelling wordt afgeleverd. Dezelfde avond of drie dagen later. Maar hoe zorg je ervoor dat je klanten kunt bieden wat je belooft?
 

Download whitepaper

BEURSDEELNAME
 

whitepaper beursdeelname

Geweldig, een beurs! En nu? Hoe maak je van dit evenement een effectief succes? In dit document hebben we een aantal nuttige tips, trucs en herinneringen verzameld. De basis hiervoor is onze jarenlange ervaring in het organiseren van tentoonstellingen als Organisatie groep Zuid (OGZ). Maar de belangrijkste input komt natuurlijk uit verschillende gesprekken met exposanten en bezoekers. Ze kunnen aangeven of de tentoonstelling voor hen succesvol was of niet.

Download het gratis whitepaper >>

AANBEVELINGSGIDS SOFTWARELEVERANCIERS

Whitepaper aanbevelingsgids softwareleveranciers

Een goed lopende webshop lijkt de heilige graal voor ondernemers. Dit is ook steeds vaker het geval. Zeker voor pure webwinkels, dus zonder een stenen shop. Ondernemers die een goed idee hebben, moeten dit omzetten in een succesvolle webshop met dito verkoop. Dat is het doel onderaan de regel: omzet behalen en winst maken met een goed idee, service of producten.

Download het gratis whitepaper >>

 

Sfeer binnen e-commerce
 

ecommerce sfeer

De e-commerce sector is aan het transformeren. Koplopers bepalen de koers, volgers en degenen die achterblijven kiezen de elementen die ze leuk vinden voor hun bedrijf. Enkele onderwerpen spelen hierbij een zeer belangrijke rol. Dit zijn: realtime aanpassing,
levering op dezelfde dag, personalisatie versus privacy en chatbots voor klantenservice. Wie zich verdiept in deze onderwerpen en gebruik maakt van de beschikbare opties, kan zich onderscheiden van de concurrentie.

Download het gratis whitepaper >>

WAAROM DROP SHIPPING!?

dropshippingwp

Drop Shipping is geen noviteit, maar het direct-to-customer-model neemt zeker toe. Niet iedereen is zich hiervan bewust. Wat is drop-shipping precies? Waarom zou een bedrijf dropshipping moeten kiezen en op welke factoren moet een toekomstige dropshippingbedrijf letten? Welke rol speelt Amazon en hoe gaan groothandelaren ermee om? Een paar terechte vragen, simpelweg omdat er nog heel veel onbekend is over dropshipping.

Download het gratis whitepaper >>

The Subscription Economy

The subscription economy

De zogenaamde Subscription Economy draait om services die beantwoorden aan de behoeften van de hedendaagse consument: Subscription Services. Voorlopers zoals Netflix en Spotify zijn al met elkaar verweven in ons dagelijks bestaan. Niemand die nog een dvd huurt, een cd koopt of een mp3 downloadt. Maar is dit verdienmodel voor iedereen?

Download het gratis whitepaper >>

Hoe Wijnvoordeel zijn leidende positie behoudt

Wijnvoordeel whitepaper

Wijnvoordeel.nl is een van de eerste online wijnwinkels in Nederland. De winkel is actief sinds 1999. De propositie: gerenommeerde wijnen tegen spectaculair lage prijzen. Ondertussen is Wijnvoordeel de nummer 1 online retailer voor wijnen in Nederland en werkt het hard in onder andere Duitsland en België.

Dat succes komt niet aanwaaien. Wijnvoordeel heeft innovatie in het DNA en wordt beschouwd als een zeer vooruitstrevende speler op het gebied van online retail en marketing. Wacht niet, maar probeer het als eerste - zo garandeert Wijnvoordeel zijn succes.

Download het gratis whitepaper >>

VERANDEREND CONSUMENTENGEDRAG IN RETAIL

Whitepaper veranderend consumentengedrag in retail

Alles wordt vloeibaar onder druk. Winkeliers gaan in richtingen waarvan ze vijf jaar geleden niet wisten dat ze bestonden. Heeft de "nieuwe consument" nog steeds retailers nodig in de winkelstraat? Welke gevolgen heeft dit voor het retaillandschap? Op welke manier kunnen en moeten retailers hierop reageren?

Download het gratis whitepaper >>

TOP 6 TRENDS IN
E-COMMERCE
 

Top Trends in ecommerce

Door de enorme groei die E-commerce doormaakt is het van belang de belangrijkste trends te omarmen. Waar liggen de belangrijkste kansen en uitdagingen?

Download het gratis whitepaper >> 

 

DATA SCIENCE EN
RECOMMENDER SYSTEMS
 

Whitepaper data science

De huidige recommender systems zijn goede voorbeelden van hoe het gebruik van data kan leiden tot het bouwen van profielen en een onderneming op basis daarvan kan handelen. Toch is er nog een wereld te winnen op het gebied van recommendation systems

Download het gratis whitepaper >>