AANBEVELINGSGIDS
SOFTWARELEVERANCIERS

Whitepaper aanbevelingsgids softwareleveranciers

Een goed lopende webshop lijkt de heilige graal voor ondernemers. Dat is ook steeds vaker het geval. Zeker voor de pure webwinkels, dus zonder stenen shop. Ondernemers die een goed idee hebben, moeten dit zien om te zetten in een succesvolle webshop met dito verkopen. Dat is onder aan de streep het doel: omzet behalen en winst maken met een goed idee, service of producten. 

Download de gratis whitepaper >>

 

VERANDEREND CONSUMENTEN-
GEDRAG IN RETAIL

Whitepaper veranderend consumentengedrag in retail

Onder druk wordt alles vloeibaar. Retailers stromen naar richtingen waarvan ze vijf jaar geleden het bestaan nog niet kenden. Heeft de ‘nieuwe consument’ nog wel behoefte aan verkopers in de winkelstraat? Welke consequenties heeft dit voor het retaillandschap? Op welke manier kunnen en moeten retailers hierop inspelen? 

Download de gratis whitepaper >>

TOP 6 TRENDS IN
E-COMMERCE

Top Trends in ecommerce

Door de enorme groei die E-commerce doormaakt is het van belang de belangrijkste trends te omarmen. Waar liggen de belangrijkste kansen en uitdagingen?

Download de gratis whitepaper nu! >> 

 

DATA SCIENCE EN
RECOMMENDER SYSTEMS

Whitepaper data science

De huidige recommender systems zijn goede voorbeelden van hoe het gebruik van data kan leiden tot het bouwen van profielen en een onderneming op basis daarvan kan handelen. Toch is er nog een wereld te winnen op het gebied van recommendation systems

Download de gratis whitepaper >>