Sharon Hilgers

CEO en founder

Sharon Hilgers
Over Sharon Hilgers

Sharon Hilgers is oprichtster van en het creatieve brein achter My Jewellery. Negen jaar geleden begon ze vanuit Wijchen met de verkoop van sieraden, naast haar baan als Frans docent. Wat begon als een hobby is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle onderneming. De afgelopen jaren heeft My Jewellery zich ontwikkeld tot een merk met een kenmerkende stijl. Je vindt bij My Jewellery niet alleen de mooiste en hipste sieraden, maar ook kleding en andere toffe accessoires volgens de laatste trends!

"When I was just a little girl"

Als jong meisje was Sharon Hilgers altijd al bezig met het maken van sieraden voor haar moeder, vriendinnen en voor haarzelf. Ze had zelfs een klein sieradenwinkeltje aan huis. Van een onderneming was echter nog lang geen sprake. Toen Sharon werkte als Frans docent, begon het toch weer te kriebelen om wat met sieraden te gaan doen. Vanuit die passie is zij in 2011 gestart met de online verkoop van sieraden. Enkele jaren daarna nam ze de sprong in het diepe door haar baan als docent op te zeggen om zich volledig te kunnen richten op My Jewellery, haar passie. Vanuit daar is het merk steeds verder gegroeid tot een vooraanstaand sieradenlabel met klanten en verkooppunten door heel Nederland.

In 2015 opende My Jewellery haar eerste boutique in een van de gezelligste straten van Den Bosch. Deze populariteit heeft ervoor gezorgd dat My Jewellery in datzelfde jaar nog eens twee nieuwe boutiques opende in Utrecht en Breda. En daar bleef het niet bij, inmiddels vind je ook boutiques in Maastricht, Eindhoven, Arnhem, Haarlem, Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen, Groningen, Tilburg en Enschede. Iedere boutique is uniek en heeft haar eigen karakter. Still more to come.

Als gedreven ondernemer deelt Sharon graag haar kennis en ervaring met haar toehoorders.

De presentaties van Sharon en 200 andere inspirerende sprekers bezoeken? Meld je gratis aan voor de Webwinkel Vakdagen 2023 op 29 & 30 maart in Jaarbeurs Utrecht.