Paul Geraeds

CEO van Bakker Hillegom B.V.

Paul Geraeds
Over Paul Geraeds

In 70 jaar is Bakker uitgegroeid tot de grootste tuinspecialist van Europa. Bakker levert bloembollen, planten en tuinaccessoires rechtstreeks aan miljoenen consumenten in 19 landen. Het hoofdkantoor van Bakker.com is gevestigd in Nederland te Lisse. Daarnaast heeft Bakker in 11 landen lokale vestigingen en webshops in verschillende talen. De grootste Europese tuinspecialist is inmiddels in vrijwel heel Europa gevestigd en heeft een omzet op jaarbasis van € 130 miljoen incl. BTW. In het hoogseizoen worden dagelijks 25.000/35.000 klantorders uitgeleverd naar alle landen waarin zij opereren.

Paul Geraeds heeft een achtergrond in de hospitality business en marketing. Hij is 17 jaar werkzaam geweest voor de Center Parcs / Pierre & Vacances Group. In de laatste functie als CMO Center Parcs Europe, had hij de commerciële eindverantwoording voor de markten Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. 

Sinds twee jaar is hij CEO van Bakker te Lisse, het grootste e-commerce tuinbedrijf van Europa met een jaaromzet van € 130 miljoen en ruim 600 medewerkers. 

Zijn missie vanuit de aandeelhouders is om Bakker.com verder te migreren van een traditioneel mailorder bedrijf naar een eigentijdse, online gedreven, multi-channel onderneming. Sinds vier jaar is hij tevens voorzitter van de Stichting Adverteerdersjury Nederland (SAN), een kennisplatform van, voor en door adverteerders.