John Kolthof

Managing Director CCV Easy

John Kolthof
Over John Kolthof

John Kolthof heeft vele jaren internationale ervaring in Electronic Payments en Information Communication Technology.  Hij vervult een belangrijke rol in de verdere internationale groei van CCV en is met name gefocust op de (self-service) segmenten Parking, Public Transport, Petrol, Electronic Vehicle Charging, Access en Vending.

Tussen 2000 en 2006 vervulde hij commerciële en management posities binnen de telecom/internet divisie van UPC, met als focus de (internationale) telecom operators en wholesale partners. Vanaf 2006 is John actief binnen CCV en nauw betrokken geweest bij de sterke groei van CCV in Nederland en vervolgens ook internationaal. Tussen 2012 en 2015 was hij eindverantwoordelijk voor de marketing & sales organisatie van CCV Nederland. Sinds oktober 2015 is John Kolthof benoemd als Managing Director CCV Easy.

John Kolthof heeft een MBA (Strategie, Marketing en Distributie) afgerond aan de Radboud Universiteit, alsmede een postdoctorale leergang Business Development aan de AOG School of Management (RUG).