Evoworks

Gold

Evoworks

Specialist in e-commerce
Evoworks is dé e-commerce marketing specialist. Met een groeiend team van 30 specialisten gaan wij dagelijks de uitdaging aan om het maximale resultaat uit een webshop te halen. Met meer dan 12 jaar ervaring ben je bij ons aan het juiste adres voor ondersteuning bij de juiste e-commerce strategie, internationalisering en inzet van marketingkanalen zoals e-mailmarketing en online adverteren. Dit jaar zijn we beoordeeld met 5,5 sterren door Emerce100. Hiermee behoren we tot de top 3 beste e-commerce bureaus van Nederland. Daar zijn we trots op!

B2C, B2B & Omnichannel
De afgelopen jaren hebben wij grote stappen gemaakt in onze dienstverlening. Naast een uitvoerende partij zijn we doorgegroeid naar een waardevol strategisch partner voor zowel B2C, B2B als omnichannel. Daarnaast breid je met onze native marketeers succesvol uit naar het buitenland. We zijn een toonaangevende specialist in de e-commerce markt. 

Professionaliseren in e-commerce
Wij werken met passie aan mooie complexe projecten van organisaties die verder willen professionaliseren in e-commerce. Kenmerkend hierin is onze manier van werken: pragmatisch, transparant en proactief. Er is één op één contact met een vaste projectleider en we hanteren korte lijnen. Door het succesvol toepassen van onze eigen marketingmodellen, blijven onze klanten de toenemende concurrentie voor.

Rendement als uitgangspunt
Onze focus ligt op rendement; rendement uit de ingezette marketingkanalen én onze dienstverlening. Dit is cruciaal voor de winstgevendheid van de online activiteiten. De toenemende online concurrentiedruk en de dalende marges maken deze uitdaging des te interessanter.

Internationale  groeistrategie
Veel ondernemers beseffen vaak niet dat hun marketingstrategie die in Nederland succesvol is, in andere landen niet 1 op 1 toe te passen zijn. Zelfs al is de reisafstand kort, de cultuur in ieder land is wezenlijk anders. Evoworks verteld je tijdens de Webwinkel Vakdagen hier meer over.