Webshop redesign: voorkom de meest gemaakte fouten.

DON 14:45 - 15:15

Lezingenzaal 6

valantic

Hoe zorg je ervoor dat een redesign project je webshop niet alleen een frisse nieuwe look oplevert, maar ook een betere klantervaring en hogere conversie? In deze lezing zal Elske uit haar ervaring als CRO consultant alle do's and don’ts van een webshop redesign project met je delen. Data staat hierin centraal en in deze lezing leer je dan ook hoe deze klantdata je kan helpen om jouw redesign tot een succes te maken. Na deze lezing weet je zelf precies hoe (en wanneer!) je een redesign project op een datagedreven manier kunt aanpakken.

 

Wil jij deze en meer inspirerende lezingen volgen? Schrijf je gratis in voor de Webwinkel Vakdagen op 29 & 30 juni 2022 in Jaarbeurs Utrecht.

  • Thema
    User experience & CRO

    Een geoptimaliseerde conversieratio (CRO) hangt samen met een goede user experience (UX). Dit draait om de interactie die een klant heeft met een product, website of mobiele app. Een goede UX zorgt voor een optimale conversieratio. UX gaat namelijk over de ervaring die de gebruiker heeft met het product. Deze hoeft niet altijd esthetisch optimaal te zijn, als het er maar voor zorgt dat de gebruikservaring positief is.