Verhoog uw marges door beter assortimentsbeheer

WOE 13:15 - 13:45

Dit is een presentatie van 2020

Slimstock, marktleider in voorraad management

Retailers krijgen met steeds meer verkoopkanalen en grotere assortimenten te maken. De traditionele supply chain bestaat niet meer. In plaats van goederen die via producent, groothandel en retailer naar de consument gaan, zijn supply chains veel meer hybride geworden. Waar leg je binnen een omnichannel retail landschap de voorraad neer voor de beste service? Met een groeiend assortiment, meer verkoopkanalen en meer voorraadpunten, blijkt dit in de praktijk heel lastig aan te sturen voor bedrijven.

In deze presentatie geven de voorraadexperts Rutger Schepers van Blokker en Arjan Levisson van Slimstock tips voor het managen van grote assortimenten in een omnichannel-retailomgeving. Assortimentsbeheer betekent keuzes maken, maar aan welke knoppen moet je draaien om de omzet en de marges te maximaliseren en actief assortimentsbeheer te voeren. Wat zijn de gouden tips? Wat zijn de ervaringen bij Blokker? Wat kunt u hier van leren en toepassen in uw eigen operatie?

Deze lezing wordt mogelijk gemaakt door Slimstock.

  • Thema
    Logistics & fulfillment

    Of het nu onderdelen logistiek, aan-huis-leveringen of voorraadoptimalisatie betreft, een klant wil weten waar hij of zij aan toe is. Bezorgopties zijn een belangrijke factor bij de keuze van een consument voor de ene of de andere webshop. Duidelijkheid moet te allen tijde voorop staan. Daar hoort betrouwbare en real-time informatie bij. En natuurlijk hoort daar betrouwbare bezorging bij.