Verhoog je omzet uit e-mail marketing met de inzet van een CDP

WOE 13:30 - 13:50

Dit is een presentatie van 2022

VVV Texel            Spotler

Wil jij weten hoe je met een koppeling tussen je e-mail marketingsoftware en een Customer Data Platform (CDP) meer omzet genereert? En ben je benieuwd hoe je succesvolle e-mailcampagnes voor je e-commerceplatform maakt? Dan mag je deze sessie echt niet missen!

Vaak hebben VVV-organisaties met hun ‘folderrekjes en routekaarten’ last van een stoffig imago. Maar niets is minder waar, dus poetst VVV Texel graag dat beeld weg. VVV Texel heeft een geavanceerd boekingsplatform neergezet en boekt prachtige resultaten door goedgeregelde marketingprocessen- en activiteiten. Zo heeft 1 op de 10 mensen die op de boot naar Texel stapt geboekt via VVV Texel. En dat komt mede tot stand door de slimme ‘vergeten winkelwagen’-mails en win-back-campagnes die ze inzetten.

In deze sessie laat VVV Texel je zien hoe:
• je slim je e-mail marketing en de kracht van een CDP kunt combineren om converterende e-mail campagnes te maken
• je je data kunt gebruiken en personalisatie moet inzetten om je omzet te vergroten aan de hand van een customer journey

Kortom: ontdek in deze presentatie hoe je je omzet een boost geeft door automatische e-mailcampagnes, herhaalaankoop- en winbackcampagnes, data, personalisatie en CDP’s slim in te zetten. Je bent van harte welkom op woensdag 29 juni om 13.30 uur bij de presentatie van VVV Texel.

Deze presentatie wordt je aangeboden door Spotler. Spotler levert e-mail marketing automation software speciaal geschikt voor webshops en retailorganisaties.