Van 0 naar 1 Miljoen op Amazon (Binnen 12 maanden) met een Virtueel Team!

DON 15:30 - 16:00

Dit is een presentatie van 2020

Ondernemer op Slippers Bas Urlings presenteert de 3 fases die nodig zijn om succesvol je (eigen) merk te lanceren op Amazon met een zeer praktisch stappenplan hoe je op Amazon van 0 naar 1 Miljoen kan groeien binnen 12 maanden, met een virtueel team.

Amazon, oftewel de grootste E-Commerce speler ter wereld, opent (naar verwachting) in Q1 van 2020 officieel haar deuren in Nederland! Het is niet eenvoudig om “succesvol” te zijn op Amazon en “even snel geld te verdienen”. De tijden van alle “Shortcuts” zijn voorbij en het “harde werk” moet verricht worden om (wereldwijd) succesvol te zijn, of te worden, op dit gigantische e-commerce platform.

Bas deelt zijn “succesformule” om je eerste miljoen om te zetten op Amazon en geeft tevens veel praktische tips over het bouwen van een (wereldwijd) virtueel team.

  • Thema
    Platform economy

    Platformisering is de verschuiving van aanbod gestuurd verkopen naar vraag gestuurd verkopen; Online spaces die zoveel mogelijk proberen te voorzien in de klantbehoeften. Dit zijn platformen die zich bezighouden met het matchen van behoeften van hun klant. Daarnaast zijn er platformen die zelf ook als verkoper actief zijn. Binnen de platformeconomie draait het niet om het aanbod, maar puur om de vraag.