Reviews anno 2020: meer dan sterren alleen

DON 13:30 - 13:50

Dit is een presentatie van 2020

Trustpilot

Lucardi is marktleider in de juweliersbranche in Nederland en bovendien online snel aan het groeien in Nederland, België en Duitsland. In deze presentatie zal Theo Koomen (CEO van Lucardi Juweliers) ingaan op wat de uitdaging is in de juweliersbranche binnen een omnichannel formule zoals Lucardi deze hanteert. Een belangrijk onderdeel daarvan is natuurlijk het bouwen van online vertrouwen en reviews. 

Trustpilot is ‘s werelds grootste review platform. Inmiddels mag Trustpilot zich rekenen tot de top 70 meest populaire websites in Nederland (bron: Alexa). Vele consumenten en bedrijven weten Trustpilot dus te vinden. Zo ook Lucardi. Lucardi gebruikt Trustpilot op een zeer innovatieve manier. Hoor in deze presentatie meer over hoe Lucardi reviews inzet voor marketingdoeleinden, maar ook voor het verkrijgen van inzichten uit reviews en hoe deze te benutten binnen de omnichannel strategie.

Deze lezing wordt mogelijk gemaakt door Trustpilot.

  • Thema
    Marketing & online advertising

    Marketing is opvallen. Dat gebeurt onder andere door advertising. Advertising is een onderdeel van marketing en behelst het aanprijzen van producten of een service door middel van reclame. Marketing is ook het meten van de behoeften van je klanten om zo de verkoop te bevorderen. Zo simpel kan het zijn, maar zo simpel is het in werkelijkheid natuurlijk niet. In de huidige online wereld vecht iedereen om een plekje en verandert er iedere dag wel iets.