Meer verkopen. Hoe maak je jouw advertenties nog relevanter voor potentiële klanten?

DON 14:00 - 14:30

Dit is een presentatie van 2020

Marktplaats

Oud is Nieuw maakt meubels op maat en knapt oude meubels op. Zowel voor particulieren als voor ondernemingen. Voor elke interieurstijl dus in potentie voor iedereen interessant.
Maar hoe zorg je ervoor dat jij onder de aandacht komt van die persoon die nu op zoek is naar een nieuwe of gebruikte stoel? Oud is Nieuw maakt succesvol gebruik van Marktplaats om hun producten onder de aandacht te brengen van heel veel mensen.
Heleen Prins, oprichter en eigenaar van Oud is Nieuw deelt samen met Jasper Stevens, relatiemanager bij Marktplaats, waardevolle, direct toepasbare inzichten en bewezen tips uit de praktijk. Wat mag er in jouw advertentie absoluut niet ontbreken en hoe word je op het juiste moment door de juiste persoon gevonden. Wat werkt wel en wat juist niet?

In deze sessie delen wij belangrijke inzichten om de Marktplaats bezoekers - jouw potentiële kopers - beter te begrijpen Dus ben je al actief op Marktplaats maar wil je nog meer van de kracht van het platform profiteren? Dan is deze presentatie een must-see tijdens de Webwinkel Vakdagen.

Deze lezing wordt mogelijk gemaakt door Marktplaats.

  • Thema
    Marketing & online advertising

    Marketing is opvallen. Dat gebeurt onder andere door advertising. Advertising is een onderdeel van marketing en behelst het aanprijzen van producten of een service door middel van reclame. Marketing is ook het meten van de behoeften van je klanten om zo de verkoop te bevorderen. Zo simpel kan het zijn, maar zo simpel is het in werkelijkheid natuurlijk niet. In de huidige online wereld vecht iedereen om een plekje en verandert er iedere dag wel iets.