Magento 2 in een retailomgeving: do's and don'ts

WOE 15:30 - 15:50

Dit is een presentatie van 2019

Kega

Magento voor omnichannel
Consumenten willen kopen waar ze willen, via welk kanaal dan ook -> online of in de winkel en online kan dit met verschillende devices. Magento 2 helpt een retailer in de behoeften te voorzien van de consument en helpt de retailer de omnichannel organisatie zo goed mogelijk in te richten.   

Magento 2 is out-of-the-box een vrij compleet e-commerce systeem, maar als je er optimaal gebruik van wil maken in een retailomgeving zijn er wel een aantal zaken om rekening mee te houden. Snelheid is een van de belangrijkste, zo niet de belangrijkste, aspecten van een goed e-commerce platform.  Maar hoe zorg je er voor dat jou webshop een van de snelste van het land wordt? In retail worden veel acties bedacht met een piek-moment, denk aan Black Friday. Maar hoe zorg je er nu voor dat je site niet plat gaat als de bezoekersaantallen plotseling exploderen? In Retail worden vaak en op korte termijn promoties bedacht. Maar hoe zorg je er nu voor dat alle prijzen en promoties on en offline exact gelijk zijn? En dat je je online bestelde artikelen ook kunt terugnemen in een winkel waarbij je direct de consument geld retour geeft?  

Wil jij meer weten over Magento 2 of Kega? Check dan onze website kega.nl of neem direct contact op met Ard van Leeuwen, ard.vanleeuwen@kega.nl.