It’s all in the mix – integreer al jouw multi-channel kanalen op de juiste manier en behaal zo het beste resultaat voor jouw bedrijf/brand!

DON 15:30 - 16:00

Dit is een presentatie van 2018

Tegenwoordig zijn er zoveel kanalen waar je als bedrijf/brand rekening mee dient te houden.  Denk aan de winkels, website, BLOG, nieuwsbrief, Facebook, Twitter, Instagram, etc. In mijn presentatie leg ik uit hoe je deze kanalen integreert en zo het beste resultaat kunt behalen voor jouw bedrijf/brand. Sinds 4 jaar heeft Warmteservice een verdienmodel aan de multi-channel strategie gekoppeld. Dit zorgt voor een grote betrokkenheid bij de fabrikanten. Daarnaast kan Warmteservice met dit verdienmodel extra marketing activiteiten realiseren en veel innovaties doorvoeren.

  • Thema
    Digital Marketing

    Hoe profileer ik mijn organisatie online? Dit is vaak een aardige zoektocht. Consensus vinden binnen je organisatie over de koers die je gaat volgen is erg belangrijk, maar dat is niet altijd eenvoudig, bijvoorbeeld als de online-minded mentaliteit ontbreekt of onvoldoende aanwezig is. Succes in digital marketing vereist namelijk flexibiliteit van organisaties, om mee te bewegen met innovaties en snel te kunnen inspelen op trends.