Go USA! Succesvol online verkopen in Amerika

WOE 12:00 - 12:30

Dit is een presentatie van 2018

Nederlandse merken hebben zich in juli en augustus aangemeld voor het programma ‘Go USA!’. Uit deze aanmeldingen hebben de experts van de groep ‘Cross-border (e)Commerce’ drie geschikte merken gekozen die gedurende een periode van een half jaar de hulp krijgen van twintig experts om de USA op gebied van e-commerce te gaan veroveren. Van de drie winnaars zijn de bedrijven Yoursurprise.com en Ockyz overgebleven.

De online “journey” van deze merken naar de USA wordt in de presentatie omschreven do Do’s en Don’t en de obstakels voor e-commerce vanuit Nederland naar de USA wordt hierin omschreven.

Deze lezing wordt verzorgd door ShoppingTomorrow expertgroep Cross-border (e)Commerce.

De presentaties van ShoppingTomorrow worden op deze website gedeeld.

  • Thema
    Cross Border

    ‘De wereld ligt aan je voeten’. Het is een door succesvolle ondernemers veel gehoorde uitspraak met een kern van waarheid. Maar wie echt de wereld wil veroveren, zal ook online zijn cross border zaakjes op orde moeten hebben. Dat is eenvoudiger dan vijf jaar geleden. Toch trekt het Thema Cross Border nog veel interesse van ondernemers. Diverse presentaties geven inzicht in de kansen en valkuilen van het grensoverschrijdend zakendoen.