Digitale brancheleider door geïntegreerde e-commerce

WOE 14:00 - 14:30

Dit is een presentatie van 2018

Coulisse is een internationale leverancier van raambekleding op maat en raambekleding voor de doe-het-zelfmarkt. Een traditionele markt waar e-commerce zeker nog niet de standaard is. Daarom wist Coulisse dat er een enorme switch in het gedrag van klanten en werknemers nodig zou zijn voor succesvolle digitale transformatie.

Uiteindelijk wist het bedrijf op succesvolle wijze een online B2B verkoopkanaal te implementeren. Met als doel: 80% van hun klanten online te laten bestellen. In deze sessie zal Marc van Coulisse hier dieper op ingaan, en aan de hand van praktijkvoorbeelden laten zien hoe e-commerce geholpen heeft bij internationalisatie en de optimalisatie van de klantbeleving.

Deze lezing wordt mogelijk gemaakt door Sana Commerce.

  • Thema
    B2B E-commerce

    Welke kansen liggen er voor bedrijven die actief zijn in de B2B E-commerce-sector? Meer dan voldoende, met dank aan de technologische vooruitgang. De mogelijkheden om slimmer en effectiever zaken te doen nemen toe door de opkomst van onder andere platformen waarop data eenvoudiger dan voorheen is uit te wisselen.