Dé succesformule voor conversie zit in het brein

WOE 16:00 - 16:45

Dit is een presentatie van 2020

Thuiswinkel.org

Kijk nooit meer hetzelfde naar jouw website, nieuwsbrief, app of social media! Martin van Kranenburg weet hoe je bewust het onbewuste brein kunt beïnvloeden. Ontdek de kracht van het onbewuste brein, dat voor 95% verantwoordelijk is voor je gewenste conversiedoelstellingen, en begrijp de psychologie van het overtuigen.

Leer hoe je de B=MAT formule van BJ Fogg kunt gebruiken als dé succesformule voor conversie. Ervaar hoe je de 7 wereldberoemde overtuigingstechnieken van Robert Cialdini kunt herkennen en toepassen.

Wil jij nu al weten hoe je Conversion Rate Optimization in je eigen bedrijf in kunt zetten? Volg dan de gratis e-learning op www.e-academy.org

Deze lezing wordt mogelijk gemaakt door Thuiswinkel.org.

  • Thema
    Marketing & online advertising

    Marketing is opvallen. Dat gebeurt onder andere door advertising. Advertising is een onderdeel van marketing en behelst het aanprijzen van producten of een service door middel van reclame. Marketing is ook het meten van de behoeften van je klanten om zo de verkoop te bevorderen. Zo simpel kan het zijn, maar zo simpel is het in werkelijkheid natuurlijk niet. In de huidige online wereld vecht iedereen om een plekje en verandert er iedere dag wel iets.