De perfecte koffiebeleving met e-commerce

WOE 10:30 - 11:00

Dit is een presentatie van 2018

Pelican Rouge is Europees marktleider in koffieoplossingen en biedt deze via meerdere kanalen aan. Elke dag voorziet het bedrijf zeven miljoen koffieliefhebbers van hun favoriete kop koffie met als doel hen dagelijks een zo voldaan mogelijk gevoel te geven. Een toegewijd klantenservicenetwerk in dertien landen zorgt ervoor dat ze hun beloften nakomen.

Pelican Rouge beheert het hele proces van boon tot kop koffie, en is vastbesloten met behulp van de nieuwste technologieën de perfecte koffiebeleving te bieden. René van Gorp, IT-directeur van Pelican Rouge vertelt over de digitale transformatie van het bedrijf, en over de rol die e-commerce heeft gespeeld bij het creëren van de perfecte koffiebeleving voor hun klanten.

Deze lezing wordt mogelijk gemaakt door Sana Commerce.

  • Thema
    B2B E-commerce

    Welke kansen liggen er voor bedrijven die actief zijn in de B2B E-commerce-sector? Meer dan voldoende, met dank aan de technologische vooruitgang. De mogelijkheden om slimmer en effectiever zaken te doen nemen toe door de opkomst van onder andere platformen waarop data eenvoudiger dan voorheen is uit te wisselen.