De opkomst van de platformeconomie in een veranderende arbeidsmarkt

DON 14:00 - 14:30

Lezingenzaal 2

Platform-werken wordt steeds populairder in Nederland. In korte tijd heeft Temper een explosieve groei doorgemaakt en zet daarmee de arbeidsmarkt op z’n kop. Maar hoe krijg je voet aan de grond in zo’n traditionele markt? Paul Eggink, mede-oprichter en CEO van Temper, neemt ons mee in het turbulente start-up verhaal. 

Temper is het digitale platform waar horecabedrijven korte klussen plaatsen, en zzp'ers een profiel opbouwen om hun diensten te verkopen. Het platform biedt zzp’ers de vrijheid om zelf te bepalen waar, wanneer en tegen welk tarief zij werken zonder tussenkomst van een uitzendbureau. De horeca opdrachtgevers zien dit linea recta terug in de kwaliteit en energie op de werkvloer. Daarnaast biedt het platform hen handvaten om zich te positioneren als goed opdrachtgever en krijgen zij inzicht in de wensen en behoefte van een nieuwe generatie op de arbeidsmarkt: de millennial. Onlangs werd Temper uitgeroepen tot Rising Star 2018 tijdens Deloitte Technology Fast 50.