De juiste stappen om met je webshop te groeien in Europa

WOE 16:15 - 16:45

Lezingenzaal 6

Undiemeister® is in november 2019 gestart met een pre-sale van zijn producten. Tijdens een radiointerview met Jeroen Adriaans bij New Business Radio werd de voorverkoop en de lancering aangekondigd van de website van Undiemeister®. Door deze lancering heeft Undiemeister een vliegende start kunnen maken.

De groei van Undiemeister ging vele malen sneller dan verwacht. Hierdoor ontstonden uitdagingen om de groei aan te kunnen. De productie versnellen, meer voorraad houden en de automatisering. Na deze twee bijzondere jaren met diverse uitdagingen zijn wij klaar om de groei verder te gaan versnellen.

Maar wat zijn nou bijzonderheden en aandachtspunten bij een internationale groei? Jeroen Adriaans helpt met zijn andere onderneming E-Expansion diverse bedrijven met het bepalen van de juiste groeistrategieën. Benieuwd naar zijn tips en adviezen voor een internationale expansie?

 

Wil jij deze en meer inspirerende lezingen volgen? Schrijf je gratis in voor de Webwinkel Vakdagen op 29 & 30 juni 2022 in Jaarbeurs Utrecht.