De 5 niet te missen digital branding kansen voor 2020

WOE 11:15 - 11:45

Dit is een presentatie van 2020

Digital branding is constant in beweging. Maar welke ontwikkelingen en trends mag jij als marketeer niet missen in 2020? In de sessie van Daphne, product manager bij Traffic Builders, vertellen we je alles over de meest interessante advertentievormen, features, tools en trends waar je direct na de sessie mee aan de slag kunt. Aan de hand van succesvolle cases en voorbeelden legt Daphne uit waar je op moet letten en wat enkele voor- en nadelen zijn van de features. Denk bijvoorbeeld aan de toepassingen van recente ontwikkelingen binnen Google zoals de Discovery Ads, native advertising kansen en Digital out of Home. Een niet te missen keynote voor iedereen die in het nieuwe jaar stappen wilt zetten op het gebied van digital branding.

Over Traffic Builders:
Traffic Builders is hét datagedreven full funnel digital marketingbureau. Onafhankelijk,
innovatief, transparant en met pure passie voor meetbaar resultaat. Van strategie en media tot creatie en digital analytics. Zo bereik je de juiste doelgroep, op het perfecte moment en met de juiste boodschap in iedere fase van de digitale klantreis.

Met ruim 19 jaar ervaring helpen wij opdrachtgevers met ambitie om maximaal resultaat uit marketing en sales te halen. Zowel nationaal als internationaal, in samenwerking met onze partners in Dall Int.; de alliantie van onafhankelijke digital marketingbureaus in Europa waar Traffic Builders ‘founding member’ van is.

  • Thema
    Content & Branding

    Content en branding zijn twee concepten die elkaar aanvullen. Content is waardevol zijn bij het opbouwen of uitbreiden van naamsbekendheid. Andersom bereikt content afkomstig van een bekend merk meer mensen. Steeds meer bedrijven voegen daarom content toe aan hun branding strategie.