Boost je omzet door aan te sluiten op de Europese Logistieke Gateway!

WOE 12:00 - 12:30

Dit is een presentatie van 2017

Logistiek is voor veel e-tailers inmiddels een wezenlijk onderdeel geworden van de service en beleving die je aan klanten levert. De consument is nu echt aan zet en die verwacht in elke stap van de ‘experience’ aangenaam verrast te worden!

Vanzelfsprekend doet u er dan ook alles aan om uw internationale webshop zo toegankelijk mogelijk te maken. De webshop is meertalig ingericht, lokale betaaloplossingen zijn geïntegreerd en een team van native customer service professionals staat klaar om uw klanten in hun eigen taal te woord te staan.

Toch wordt het meest essentiële gedeelte van het e-commerve proces, de aflevering en retourstroom van pakketten, nog niet altijd lokaal georganiseerd.

Wij weten uit ervaring dat lokale logistiek voor veel webshops nog onbekend terrein is en gezien wordt als een grote uitdaging. 

Om u te laten zien dat lokale logistiek juist kansen biedt en nieuwe klanten aantrekt, delen wij graag onze kennis en ervaring met u tijdens deze interactieve presentatie.

Van B2C Europe mag u natuurlijk verwachten dat veel aandacht zal uitgaan naar specifieke kansen in cross border e-commerce logistiek.