Bedreigingen omzetten in kansen door Cross Border strategie

WOE 10:30 - 11:00

Dit is een presentatie van 2022

Snowcountry onderscheidt zich door haar specialisme van vrijwel alle fysieke en online retailers binnen en buiten Europa. Alles wat met Snowcountry te maken heeft is in eigen huis bedacht en ontwikkeld. Als echte specialist, heeft Snowcountry een bijzondere focus op nichemarkten in het high-end wintersportsegment. De kracht zit in de combinatie van specialisme het uitgebreide premium assortiment van merken en producten samen met een zeer gebruiksvriendelijke website, snelle bezorgservice en een meertalige klantenservice waarbij klanten direct contact hebben met de specialisten binnen Snowcountry.

In 2016 heeft Snowcountry een fysieke winkel geopend, zodat klanten de producten en service persoonlijk konden ervaren. Naast de website en klantenservice is de winkel beschikbaar voor persoonlijke ondersteuning. Snowcountry biedt bootfitting, advies en volledige ondersteuning aan klanten die de voorkeur geven aan persoonlijk contact. Het voelt lokaal, maar het “fysiek” klantbereik is bijna 200km rond Amersfoort.

In 2020 is de omzet van Snowcountry gegroeid met ruim 25% ondanks de Corona pandemie in 2021 is de omzetgroei meer dan 50%. Dit alles is te danken aan de Cross Border strategie welke vanaf het begin is ingezet.