Ziegler Nederland B.V.

Ziegler Nederland B.V.

De ZIEGLER Groep functioneert niet zoals de andere grote internationale transportbedrijven die volgens vaste logistieke processen werken, maar de ZIEGLER Groep heeft er altijd naar gestreefd een onderneming te blijven van menselijke omvang, kortom een 100% familiebedrijf.

Door deze strategie is onze onderneming flexibel en kunnen wij op maat gesneden en speciaal samengestelde diensten aan onze klanten aanbieden. Onze Groep volgt de marktontwikkelingen op de voet en gaat in op wat de klant nodig heeft. Onze kennis en expertise putten we direct uit de praktijk om zo over de gehele logistieke keten te kunnen voorzien aan de vraag en de bijzondere eisen van onze klanten.

Onze deskundigheid wat betreft het transport van bijzondere goederen (luchtvaart, mode, wijn en gedistilleerde dranken, tweewielers, beurzen en tentoonstellingen, gevaarlijke stoffen, Project Cargo) en onze gedegen ervaring na meer dan een eeuw van activiteiten op deze segmenten, maakt dat wij een bekende én erkende speler op de markt zijn. Wij hebben ervoor gekozen ons op meerdere locaties te vestigen. Diensten kunnen zo direct van dichtbij worden gevolgd, we kunnen snel reageren en behouden een flexibele positie.

Aangezien wij over geïntegreerde informaticadiensten beschikken, ontwikkelen wij onze eigen processen om de supply chain te beheren. Hierdoor kunnen wij onze activiteiten tot in de puntjes regelen en beschikken over innoverende daadkracht. Met deze verschillende hulpmiddelen kunnen wij onze klanten direct alle informatie geven over de lopende zaken.

Onze gepassioneerde medewerkers zitten vol inzet en hebben een sterke band met de Groep. Zij worden ingezet door een oplettend personeelsbeleid. Zij dragen onomstotelijk bij aan de kwaliteit van de geleverde prestaties en zijn afzonderlijk en gezamenlijk gericht op klantenservice.

Zij bestuderen nauwkeurig en aandachtig wat de klant vraagt, werken in teamverband met de verschillende afdelingen van de Groep met als doel optimale oplossingen voor het transport te vinden om een perfect aangepast en geoptimaliseerd antwoord te bieden aan de klant. Dit is de manier waarop wij binnen onze ZIEGLER Groep ons vak uitoefenen.