Yuqo

Yuqo

Yuqo biedt veelzijdige diensten voor het creëren van op maat gemaakte content, vertalingen en vormgeving. We doen daarbij zaken met zowel kleine als grote bedrijven. Ons team bestaat uit native schrijvers, vertalers, editors en vormgevers. Zij zorgen er middels een gestroomlijnd en eenvoudig proces voor dat bedrijven in meerdere talen toegankelijk zijn.

Al onze teamleden zijn zorgvuldig geselecteerd. Daarbij is gekeken naar hun vaardigheden en kennis van taal. Hiermee kunnen zij u helpen uw boodschap over te brengen in de moedertaal van uw doelgroep. Yuqo zorgt ervoor dat uw bedrijf beter voor de dag komt. Hierbij beroepen we ons op jarenlange ervaring in de e-commerce en SEO optimalisatie, in combinatie met gebruiksvriendelijke, geïntegreerde online tools.

Om online succesvol te zijn en blijven, dient uw content zo aantrekkelijk en uitnodigend mogelijk te zijn. En dat is waar onze vormgevers om de hoek komen kijken. Ons designteam heeft ervaring met het ontwerpen van allerlei soorten op maat gemaakte designs en video’s. Dus, hebt u een ontwerp of video nodig om uw bedrijfsimago een boost te geven? Wij staan voor u klaar.

Bekijk de rondleiding op www.yuqo.nl, meld u aan en begin met het internationaal uitbreiden van uw bedrijf.