Yours Value Logistics

Yours Value Logistics

Yours Value Logistics is een ervaren logistieke fulfilment partner. U verkoopt, wij leveren: dat is onze kracht. Of u nu enkele orders per week heeft of een veelvoud daarvan.

Ontstaan van Yours

Yours komt voort uit Copaco N.V., distributeur in de Benelux en Frankrijk van Informatie en Communicatie Technologie (ICT). Bij klanten van Copaco ontstond de behoefte naar een partner die hun magazijncapaciteit tijdelijk of volledig kon overnemen. En daar begon het allemaal voor ons; Yours Value Logistics.

Groei; We beperken ons allang niet meer tot ICT bedrijven

Daarnaast zorgen we er niet alleen voor dat we zelf blijven groeien, maar helpen – door middel van ons fulfilment model – ook webshops en MKB bedrijven de stap te zetten naar een geoptimaliseerd en betrouwbaar leveringsmodel. Dit begint met een centraal e-commerce platform van waaruit u verkoopt met oneindig veel portalen met koppelingen naar alle bekende marketplaces. Zo heeft u een optimaal bereik, zonder dat u onnodig veel shops en voorraadsystemen hoeft te beheren. Daarnaast is het belangrijk dat u beschikt over realtime informatie rondom voorraden, orders en retourinformatie. Yours biedt u al deze faciliteiten, en meer!